CHASE THIS LIGHT WITH ME

Igår spikade jag min praktikplats. Glad tjej! Så om hundra veckor från nu - egentligen 14 veckor - så utför jag min APU på Esprit. Jag bokade även en tid åt mitt hemska hår så att jag kan bli Lauren Conrad blond. Yeeeey.

I övriga fall så sitter jag här, står egentligen, och hänger. Jag valde bort skolan idag för att jag mår sjukt illa. Så nu ska ja gå och äta en liten banan och lägga mig framför tvn och tycka synd om mig själv.

MAYBE WE CAN HIT IT OFF THEN

Idag har jag varit duktig och lagat mat. Jävlar vad götta det blev. Tror jag kan bli riktigt bra på det här med matlagning. Blev en kyckling/currygryta med pasta. Alarcon aims for cook!

Innan dess hann jag gå till Make Up Store för en make up kurs. Fick den i födelsedagspresent och bokade tid för idag. Blev sminkad av en liten herre vid namn Henrik. Sjukt duktig och mycket trevlig. Nästan så att jag vill göra om det. Valde en sotig make då jag har velat lära mig att jobba med svart skugga. Den har liksom alltid motarbetat mig. Men nu vet jag knepet, alltså. Blev riktigt snyggt i alla fall.


GIVE ME A BABY

Hittade en lista hos Toviss.

Vad kommer ALLTID finnas hemma hos dig när du flyttar hemifrån?

Skafferiet:

sockerfri oboy, vaniljte, nudlar, husmans, matolja.

Kylskåpet:

Laktosfri mjölk, becelsmör, leverpastej, kruksallad, paprika

Frysen:
Kycklingfilé, mangosorbet, pommes.

Badrummet:

Schampo/balsam, duschcreme, sminkborttagning, nattcreme/dagcreme, hårprodukter (hårspray, serum, heatprotection, stylingkräm), plattång/hårfön, babyolja, rakhyvlar, deodorant, nagellacksborttagning

Necessär:
mascara, brynskugga, rouge, foundationpuder, concealer, sminkborstar, läppstift, nagellack/nagelfil

Vardagsrummet:
Tv, laptop, soffa, filtar, ljus, dvdspelare, bokhylla (med twilight bokserie på eng/sve, dvdfilmer)

Sovrummet:
Säng, nattduksbord, vägghyllor, tavlor, ljus, spegel

Hallen:
Jackor, SKOR (massor!!), halsdukar, hatthylla, skohylla, spegel, skohorn

Sådär ni! Dock kan jag mycket väl tänka mig att det inte kommer vara så det första halvåret eftersom jag och Erika har andra planer för överlevnad. Men gissa om jag längtar!!

I'VE BEEN THINKING THIS THROUGH

Eftersom det är väldigt lätt att vara efterklok - någon som är 18, ensam och sugen på en studentkryssning med typ hela södra Sverige? Då har jag en lösning till dig - köp min jävla biljett! Jag vill inte ha den längre. Kryssningen äger rum nionde maj. Om det skulle vara så att en ensam själ där ute vill ha den, var verkligen inte rädd för att säga till! Jag vill bara bli av med den.

Hej hopp, leversnopp!

WE NEVER LISTENED ENOUGH

Jag har en vagel i ögat. USCH! Det gör ont, ooh, så ont. Fast den är bara i utvecklingsstadiet. Jag tror jag lyckades få bort den. Annars kommer jag få quasimodo-öga. Sniiggt!

Idag har jag hatat min dator. Den kreverar and as do I. Jag har funderat stundtals gånger på att slänga ut den genom fönstret som är just intill. Det tilltalar. MEN, jag har haft tålamod (för en gångs skull), och kämpat igenom varenda sekund. Nu funderar jag starkt på att vända mig till Linus och be honom om hans lilla hjälp och hans kunnighet om datorer. Hoppas du läser detta och kommer till mig alldeles själv!

TONIGHT YOU WILL REST IN MY MIND

Blev uppringd lite si så där i sista minuten igår och Carros fråga hängde liksom kvar i luften mellan mig och luren ett tag. Var jag sugen på fest? Hm, ja förfan! Så fest blev det. Och det var helt okej kul, alltså. Kom hem nån gång vid tre inatt, då Carros lilla mamma skjutade hem oss. Det var snällt.

Idag vaknade jag obakis med ohuvudvärk. Stolt tjej! Jag har äntligen lärt mig att varannan vatten och treo innan läggdags gör susen inför dagen efter. Så from here and on är det så det ska se ut.

Nu ska jag bege mig till vårdcentralen för lite blodprov och sedan åker jag till motala för att käka middag med Erikas mamma. Sedan blir det hangout med Dennisen och Linusen. Och förmodligen Jakke.

Smell ya'll later!

AND I'VE GOT YOU UNDER MY SKIN

Sitter och lyssnar på lite klassisk Las vegas muuuusiiic. Frank Sinatra. Good oldie. Jag har alltid gillat honom. Käns lite cosy att lyssna på honom när det ser ut som Day after tomorrow utanför. Jag vill inte ut och ska inte ut. Så jag och mamsen röker under fläkten idag. Lite usch på det. Men jag dör nog hellre än går ut.

Nu tänkte jag att jag skulle fixa med lite plugg. Somliga börjar skolan på måndag. Not so very chill.

I HAVE TO FEEL IT HOLDING ON ME

Jag sitter och fifflar med en massa underkategorier. Och visst funkar det. Stolt tjej! Det här med bloggdesign kan göra mig så äckligt glad.

Egentligen borde jag sova. Och jag fick en kommentar om dålig uppdatering idag. Sorry dåååå!

YOU CAN'T SEE MY HEART BEATING

Dricker coca cola, ger råd till en fantastiskt söt Anna, och kollar Cold Case. Ett bevis på att jag är kvinna. Jag kan göra flera saker samtidigt. HA!

Godnatt sötisar!

P.S Erika plattar håret nu.. NU! Klockan är tio i ett en måndagkväll, jeeez.
P.S2 Jag fnissar åt P.S1 hehehe.

NOW I GOT THE BLOWING WIND AGAINST MY FACE

Jag hade världens bästa dröm inatt. Jag kommer ihåg den som om det varit en film. Jag vill drömma den, igen och igen och igen. Fast ändå inte, för den rubbade min verklighet. That sucks. Vaknade även av att Erika ringde och sa att hon var på väg, jag hajade ingenting.

Så Erika har varit här och sett mig sova i typ två timmar, skönt. Och Linus kom alldeles precis och jag mensade sönder på honom så att han inte skulle äta MCD-mat i mitt rum.

Tänkte sätta upp håret och dra på mig nåt vettigt och dra till MCD och käka nåt med Erika. Jag sätter mitt vänstra bröst på att Linus kommer att käka mat igen.

Min fluffiga vän tycker att min powermusik The Killers låter som Johan Palm. Jag fick ett innerligt damp. Jag hatar Johan 'målbrottsäckel' Palm. FYFAN!

JUST GONNA CLEAN THIS SHIT UP

Nu ska jag gå i säng. Säng, säng, säng. Sova. Jag är så jävla envis. Vill aldrig sova. Jag är alltid så rädd för att missa nåt. Jag måste ha nåt fel. Det känns som att det är den enda förklaringen. GODNATT, FOLK! Godnatt härskare, säger ni då.

HE DOESN'T LOOK A THING LIKE JESUS

Jag sitter och diggar The Killers. Så äckligt bra. Att jag inte insett det förrän nu nyligen? Ett annat rikrigt bra band; MUSE. Love them til' the day I die. Sinnessjukt bra.

Nu ska jag fortsätta dansa omkring i mitt rum och älska denna dag!

IT'S HALF TIMING N' THE OTHER HALFS LUCK



Nytt på klädstången. Skjorta från MQ's herravdelning.

THIS CRAZY LITTLE THING CALLED LOVE

ÅH, jag älskar Queen. Har alltid tyckt om dom då jag praktiskt taget vuxit upp med deras musik. Först min mamma, sen min syster. Men brrrraaaa, ja det är dom! Sen att Erik gjort sin version av The show must go on får mig att gilla dom ännu mer. Lille Erik.

Jag ska nog gå och sova snart, jag måste sno tillbaka mitt dygn om jag ska funka som människa och inte som zombie om dagarna. Plus att jag ska upp tidigt imorgon och följa syster till MQ's föröppning för medlemmar. Får se om jag hittar något intressant att slå till på! Jag tror att min klädstång har känt sig lite bortglömd på sistone. Så jag måste mata henne med kärlek. Observera henne. Jag hatar att alla säger "han" till saker. Så jag går som vanligt mot strömmen och slår ändring på saken.

Förresten så ser jag även att jag läsarantalet ökat så fort jag började skriva igen. Det är ju kul. Men vad är ni för ena individer? Skulle vara kul om ni faktiskt kunde säga "HEY THIS IS ME, BITCH" istället för att bara vara en prick på besöksstatistiken. Och keep it going. Det ser ljust ut. I can see the light. I see dead people. La la la. Min humor. Ja, jag skrattar faktiskt nu.

Jag har nyss kommit hem från Erika. Och när jag väl satt där laddad och redo för cheeseballz så plingar min telefon till. Den minst väntade människa frågar om jag på för lite party. Jag skulle vilja veta vad din bästa tjejkompis tycker om det. He he he. Lite skadeglad sådär som jag är.

Mamma kollar film. OM jag skulle joina henne.... JA, det ska jag! Puss readers, förlåt för ett långt inlägg.

HARRY POTTER VS TWILIGHT

Jag kan inte riktigt tycka att Robert Pattinson smälter in i hela Harry Potter miljön. För det första så pratar Rob med brittisk dialekt, och så har man ju nästan aldrig hört honom. För det andra så ska han ju vara vampyr och inte trollkarl. Näe.. och för det tredje, att han fula Daniel Radcliff syns mer än Rob, det är ju ÅH så skamligt. Men det är väl bara att luta sig tillbaka och njuta av det lilla man får se av fina Rob.

Jag kan inte ens förstå att jag faktiskt sitter och kollar på HP, jag gillar inte ens HP. Får väl helt enkelt lära mig, tror jag.

Och så måste jag passa på att dissa Hanna i Singing Bee. VARFÖR envisas folk med korta leggings? Det är så jävla fult. Och till det har hon på sig boots. Nej, det har aldrig varit snyggt och nej, det kommer aldrig att bli snyggt. Samma sak med folk som envisas med UGGs, det är det fulaste som finns, och jag förstår inte vart all denna envishet kommer ifrån. UGGs är för det första fjortisvarning och innan det var fjortisvarning så var (är) det bara allmänt fult. Sunkigt. Lodis. Trashigt. Inte mysigt, inte avslappnat. Bara trashigt. Så, nu vet alla det.

Nu ska jag återgå till att se HP och skratta åt hur nördig Ron Weasley (stavning?) är.


AND THAT'S HOW THE STORY GOES

Jag och Erika sitter och peppar Köpenhamn för tillfället. Jag är rätt så jävla sugen om jag ska vara ärlig. Och som jag skrivit i tidigare inlägg så blir det första resan som görs i år. Fast just nu har jag bara två saker i huvudet - Mode och shopping. That's the spirit.

Jag vaknade för typ 3 timmar sen och har åstadkommit absolut ingenting. Det är skönheten med lov. Även fast den skönheten snart får ta sig en liten (stor) vändning, för en viss Pazen måste plugga! Och plugga, det ska jag göra. Jag har två nyårslöften, och dom är till för att hållas i år. That's all I'm saying.

Nu ska jag se om Erika har lust att köra sin bil hit bortåt och pick me up. Jag har ingen lust att ta mig någonstans med buss ikväll men har en stor lust att göra något annat än att sitta hemma. Med det sagt: Operation Övertalning.

JUST LEAVE A LIGHT ON

Nu ska jag kolla på Criminal Minds. GNATT KATT!

THAT'S HOW WE KNOW

Har precis ätit glass med varma björnbär som lille pappsen kom in med. Mycket generöst av honom. Och väldigt gott är det. HEMSKT MYCKET TACK PAPPSEN!


Jag läser om vad som utmärkt 2009. Svart var årets färg, mycket nitar, paljetter och kedjor. Byxdressen kom tillbaka, mcjackan, axelvaddar, skinn och läder. Rött hårsvall, vampyrserier och vampyrer hit och dit, Anna Anka. Listan kan bli lång. Om vi drar bort Anna Anka från listan kan jag tycka att 2009's utmärkelse var riktigt awesome. Precis i min smak. Vampyrer? Jag älskar dom. Särskilt dom sexiga hunkarna Rob Pattinson och Ian Somerhalder. Very lovely. Min favoritdesigner 09? Balmain, givet! Och bäst klädda? Taylor Momsen. Hur snygg! Snyggaste plagget? MCjackan. Nu får vi se vad 2010 har att bjuda på.

2009 - RESUMÉ I ORD

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Bytte bajsblöja på en bebis för första gången, blev platinablond, och en del till, men det är inget som vi ska ta upp här.

2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag kommer inte ihåg att jag avlade några nyårlöften så, nej. Förmodligen inte.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, för drygt två veckor sedan faktiskt.

4. Dog någon som stod dig nära? Nej, tur nog.

5. Vilka länder besökte du? Sverige. Men det blir det ändring på 2010. Vi börjar i Februari med Danmark/Köpenhamn.

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Nej, faktiskt inte.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 10 oktober och 27 oktober.

8. Vad var din största framgång 2009? Haha, det vet jag inte, tydligen inget särskilt eftersom jag inte kommer ihåg det. Ni vet, det man inte kommer ihåg har inte hänt. Med det sagt.. ;)

9. Största misstaget?
Inga misstag. Jag ångrar ingenting, alltid medvetna val.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, sjuk är jag jämt. Inget nytt.

11. Bästa köpet? SKOR, alltid skor.

12. Vad spenderade du mest pengar på? Skor, cigaretter och håret, det är jag väldigt säker på.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Min familj och vänner.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
I know you want me, I'm in miami bitch, sexy bitch

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och tror jag. Det var många sadmoments under 2009, men även väldigt många happymoments.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat!

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit och slöat.

18. Hur tillbringar du julen? Hemma med familjen.

19. Blev du kär i år? Ja.

20. Favoritprogram på TV? Gossip Girl, DHW, Andra Avenyn och på datorn; Alltid One Tree hill.

21. Bästa boken du läste i år? Twilight-böckerna. Absolut!

22. Största musikaliska upptäckten? Räknas det om jag säger Erik Grönwall? He he.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Pengar och skor, MUS-pengar ;D

25. Något du önskade dig men inte fick?
Nopes

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Firade med brudarna och gick ut på krogen

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, faktiskt.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Väldigt mycket svart, smycken, converse/heels.

29. Vad fick dig att må bra?
Familj och vänner.

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Chase Crawford och Rob Pattinson.

31. Vem saknade du?
Min syster som var långt uppe i Sverige och jobbade.

32. De bästa nya människorna du träffade? Hm, vet inte faktiskt. Träffat mycket nytt folk, men vem som var bäst.. det visade sig att denna person var lika mycket sämst som bäst, tyvärr.

KAN NÅGON TÄNKA SIG

Efter tolvslaget när folk borde vara fulla, glada, stojiga och allt som nyår kommer med, så var det faktiskt två stycken ensamma själar (förmodligen väldigt ensamma?) som läste min blogg! HALLÅ DÄR, det var snällt av er, tycker dock lite synd om er som hellre läser min blogg än firar in det nya året med så mycket fyllahicka som det är möjligt.

HA ETT GOTT NYTT ÅR MITT FOLK
, det ska jag ha, har jag planerat!
Enligt stjärnorna där uppe så ska detta bli MITT år. Tydligen bästa året nånsin.
Let's just hope it's so.

RSS 2.0