Bad boys tonight.

Ah, usch vad jag ska supa. AAAH, USCH. Aru! Sara provar hela min garderob, går igenom plagg för plagg. Mysigt. Gratis stiptease. Wharrruup? Det borde finnas gränser på hur arg man får bli. Måttligt förbannad är jag idag i alla fall. Sitter och lyssnar på Aqua. Lite gulligt. Det har nte varit min dag idag. Den blev ju inte bättre när jag kom hem heller. Jävla människor alltså! Att det ska finnas folk till allt. Och att det är möjligt att vissa människor kan få en att explodera för en småsak.. Well, va.

Nörden lever ännu.


Jag & Sär in action.

Tänkte jag skulle tanka lite avsnitt. Måste komma igång med säsgongstarterna av GG, OTH, DHW och HIMYM. My faves. Sådär då. Jag är en nörd och förblir.

Annars känner jag mig lite sisådär ofräsch, trots att jag duschat, rakat, peelat och grejat. Anledning? Min hals är fortfarande en fitta. Och min geleförsträkning på naglarna bestämde sig för att svika! Resultat? Hostande brud med talsvårigheter och två brutna naglar. Like the style. Tänkte att jag i veckan skulle gå till Federal och köpa mig två claws på 4mm till vardera öra och en segment ring till läppen. Hur nice? Väldigt nice!

Det blev Stockholm i fredags trots sjukan. Lite inköp gjordes, vilket kändes nice. Jackan & jeansen är uthämtade och allt är väldigt awesome. Träffade på min mellanstadie-bästis Mathilda också under en timme eller så. Pratade ut om livet och läget över några cigg & kaffe. Väldigt mysigt. Blir nog Sthlm rätt ofta när 18åren blivit fyllda. Har ju en partydrottning att hänga på. Kung!

Min bästa Johanna kommer trots allt till min 18årsdag och jag kunde inte vara lyckligare. Blir som ett litet litet barn på julafton. Jag älskar henne. Det är så fruktansvärt vad jag älskar henne. Hon är den absolut bästa människa man kan tänka sig. Och hon är min. Jag delar henne förstås med Robin men det kan jag ta. Robin är gullig.

Igår hade vi myskväll hos Tessen. Blev lite vin och massa prat och mycket skratt. Inget ovanligt, med andra ord. en del pose-bilder och vi kom fram till en hel del. Det är rätt sjukt vad man kan åstadkomma klockan 2 på morgonen. Jag älskar oss!

Jag vet inte.

Precis som rubriken lyder.. jag vet inte. Jag har inte den blekaste jävla aning. Om nånting. Inte just nu i alla fall. Just nu känner jag mig sjukt deppig och ensam. Hatar den känslan. Den kryper upp från ingenstans. Och så naglar den sig fast. Vilket alltid är lika obehagligt och får mig att vilja sätta mig ner och tjuta som ett litet barn. Och så den vanliga jävla frågan får mig att vilja skrika. Jag vet inte vad jag ska svara på den, så den tänker jag inte tänka på. Andra får tänka på den åt mig istället.

I skrivande stund lyssnar jag på Bon Jovi och har tvn på i bakgrunden. Funderar på att lägga mig ner och inte röra mig ur fläcken ALLS, förrän det är dags för tandborstning och alla dom där innan-man-ska-lägga-sig rutinerna man har. För övrigt har jag en sjuk muskelvärk i mina ben. Helst skulle jag vilja kapa av dom. Vore nice. Men det går ju inte. För dessa starka jävlar ska användas hela dagen imorgon och hela dagen i Stockholm på fredag. För banne mig att jag ska dit, trots att jag är sjuk och min hals är svullen som ett nypiercat ollon.

Jag tror att jag har tappat den här grejen med max-2-textinlägg-innan-bild-måste-komma-upp. Åh vad jag älskar att sätta ihop flera ord så att det blir ett enda långt. Det är så kul. Yey.

Dramaqueen.


Jag har aldrig påstått att jag är normal :]


Svinis?

Jag är sjuk. Hostar, snorar, nyser, äcklar och har mig. Vad trevligt. Ont i nacken har jag också. Jag undrar varför jag jämt får ont i nacken när jag är sjuk? Well.. svinet kommer snart att knacka på, känner jag på mig alltså! Det är inte välkommet. Inte alls. Började min morgon hos Särew, där vi helst ville ligga kvar i hennes säng och hosta. Men italienskan kändes viktig då vi ska till Sthlm på fredag (om inte svinis är på G!! SKIT) och missar en två timmars lång lektion. Kul liv. Jag hatar även att hela min omgivning är sjuk och att jag var så jävla illa tvungen att smittas. Min energinivå ligger på 0, jag lovar.

För ungefär 20 minuter sedan fick jag ett samtal jag väntat på i typ 2 veckor. Min finaste, vackraste, sötaste älskling ringde och hade good news. Jag ville gråta av glädje, så glad blev jag. Yey! Vill helst ha min fina älskling här när jag fyller också. Det vore typ världens bästa 18års present. Min johanna, vid dörren.

Förövrigt är jag irriterad, över allt och ingenting. Även mycket vanligt när jag är sjuk. Att jag hatar hela världen, blir sur på allt & alla. Vad kul! Jag älskar mitt humör. Och alla andras också för den delen.. Irritatiooooon. Allt kommer tillbaka. For better or for worse? Jag hatar allt! Punkt slut.

Nu ska jag sova.. och älska att min jacka kommer i veckan, och att mina jeans kommer om 5-10 dagar. Ska även hata att jag börjar bli fattig och att jag kommer tjuta när mitt visakort är tomt. Så nu vet alla det.. att jag tycker synd om mig själv som fan. Good girl.

Sexy bitch.

Det är jag det. Med min fina bettskena. Den är underbar. Förhoppningsvis mår mina käkmuskler också bra efter att den gjort sitt. Jag ska påbörja en bloggdesign nu tänkte jag. För sakens skull. Jag är uttråkad och det är typ 7 stycken som frågat om bloggdesign. Så jag kanske ska bocka av listan lite. Jag är fettlat och kunde inte bry mig mindre om ni är less på att vänta. Jag gör det for free ändå så. :)

Jag är hungrig som en varg och vill ha mat och jag har ont i halsen och jag fruktar svinis! Det blev sjukt mycket "och" där, men jag gillar "och". Och, och, och, och. Det har slutat se ut som ett ord nu plötsligt. Jag hatar att man kan slita ut ord på det där viset. Det borde inte gå. Men det går. Se så fint det går. Känns verkligen som jag inte har ett skit att skriva... om man skulle lagt bloggen på hyllan ett tag? Skriva lite då och då liksom.

This sucks.. ska ägna mig åt viktigare saker. Som att bekämpa svinis, hitta botemedelet till aids, bli president, skapa worldpeace. Paz for president. SUPER! Jag skulle nog vara awesome som president. Obama kanske borde passa sig lite, uuuhh.

RSS 2.0