WHEN YOU WERE YOUNG

' uoɔɹɐlɐ säger:
du ska med alltså
och se pattarna
S ä r ä säger:
HAHAHAH
ÅH
FEEEL THEM
lick them
' uoɔɹɐlɐ säger:
bite them
S ä r ä säger:
fukkkkk him
' uoɔɹɐlɐ säger:
hahahahah
S ä r ä säger:
fan musen dreglar av bara wordsen
uoɔɹɐlɐ säger:
min med
usch, vad hemska vi är
S ä r ä säger:
Paz, man ska inte dölja sin passion
sin sexuallitet
den är viktig                                                            LOVE IT!

LANDING IN LONDON

Min mamma kommer hem idag! WOHWOH. Hon har varit i London i en vecka - UTAN MIG, how dare you! Så hon landar alltså inte i London, hon landar i Skavsta. Tonight. Som vanligt så tänker min mamma alltid på mig, så jag får presenter, hihi. Var tvungen att fråga henne igårkväll. Jag är så dålig på överraskningar, så jag ska alltid veta allting i förväg. Vad jag får fick jag däremot inte veta. Väntar med spänning.

Idag känner mig rolig. Lustigt värre döh. Och på tal om lustigt; VARFÖR skriver folk med caps? Alltså.. VARFÖR?! Jag blir så jävla irriterad. Liksom, jag ser väl fan vad du har skrivit även om du inte har caps aktiverat? Den knappen borde ta mig fan inte ens finnas egentligen. Vad ska den vara nödvändig för? Är det svårt att hålla in shiftknappen samtidigt som man trycker på andra tangenter eller? NAE! Osmarta puckon!

Nu tänkte jag sätta igång med en design. Det blir en utmaning då hon ber mig om den snyggaste singersongwriter/musik/poet bloggen ever made! Jag undrar verkligen hur jag ska lyckas med det. Jag får helt enkelt vara magisk för en dag. För det lär ju banne mig ta hela dagen också.

FÖRRESTEN: Jag är brunett igen!

SOMEONE I ONCE KNEW


WE'LL ALL LAUGH AT GILDED BUTTERFLIES

Vill ha-lista för dagen:

1. GADD!
2. Att alla hjärtans dag ska försvinna från almanackan
3. Att Erika ska komma snarast
4. Att vissa ska sluta vara så jävla cp & skylla ifrån sig på andra.
5. Att nästa lördag den 20de ska komma idag så jag får färga mitt hår!

Nu? Klä på mig, sätta upp håret i en slarvig tofs och invänta Erika
på parkeringen. Biltur nästa!


BTW: Bilder från CPH Fashionweek F/W10 finns på FB. Blir nog några små bildupplägg här också. Just cuz' I'm so kind, & för att resan var bästa! Köpenhamn - mitt nästa hem.

UNDISCLOSED DESIRES

SEE? PICS! Great. Då är vi överens. Om två dagar ska jag till köpenhamn med min kära klass. Vad ska vi göra där då? Jo, vi ska vara där under Copenhagen Fashionweek! Klå det om du kan, he he he. Hoppar gärna morgondagen. Ge mig torsdag & Danmark nu!

See ya, wouldn't wanna be ya!

DID I THROW IT AWAY?

Jag är arg. Arg, arg, arg. Ilsken, rasande, förbannad, förgrymmad, vredgad, förtretad, vansinnig, vrång. Finns många synonymer för ordet arg. I alla fall, jag har blivit sjuk! Jag ska till Danmark om 4 dagar och jag är sjuk! Förkyld som fan. Jag snorar och nyser om vartannat. YEY! Så nu ska jag drickalitervis med vatten, och dricka echinagarddroppar och bara bli allmänt frisk!

Och så till "Kalle" från Malmö som kommenterade mitt tidigare inlägg: Jag må vara dum i huvet, men du kan ju lägga din energi på att ogilla någon annan som faktiskt BRYR SIG!

Sen fick jag höra att jag har lite bilder på min blogg. Ja, det har jag! Men bilder kommer..

RSS 2.0