20.14

Soooo, idag har jag varit lite ledig. Myspys! Steg upp nån gång vid tre tiden. Har haft svårt att sova sen jag såg Paranormal Activity. "Hey, jag är 10 och mörkrädd!". Typ. Moget. Sovit med lampan tänd. Måste ge mig nu, detta är ju bara löjligt. I alla fall, så har jag suttit med bloggdesign fram tills ungefär nu. Tar en paus till imorgon, för nu är jag trött och orkar inte mer. Det kommer bara bli dåligt annars.

Drog även till vårdcentralen idag och blev vaccinerad mot svinis. YEY, äntligen! Nu behöver jag inte vara rädd att dö i svinis. Däremot kanske jag får feber och skit, men det tar jag. Bara jag inte dör. Det är jag lite rädd för. Ta i trä, he he he.

Nu tänkte jag se One Tee hill, Gossip Girl och How I met your mother. Sen ska jag färga/slinga min systers hår. Och jag är jätte jätte trött. Kul liv.

02.26

It's offical. Jag kommer inte kunna sova inatt. Det här är nog bland det dummaste jag gjort. Jag ska aldrig se en skräckfilm själv i mitt liv igen. Nu ska jag ha lampan tänd hela natten, eventuellt läsa en bok och vänta på att dte blir ljust igen. Ha en god natts sömn allihopa. Det ska inte jag ha. Tyvärr. Skyll dig själv Alarconie.

Right now I don't dare to breathe.

Efter en hård helg är jag en sliten tjej idag. Jag har som mest suttit i datastolen och snurrat. Känns rätt nice att inte ha gjort något idag. Och alla som klagar på att söndag är en tråkig dag.. Dom må vara tråkiga, men så guds förbannat sköna. I fredags blev det utgång i Norrköping. På Otten, för att vara exakt. Satt med ett gäng grabbar vid deras reserverade bord och fick gratis alkohol incoming. Det är nice! Det gillas. Gillades så mycket att vi drog på efterfest med grabbarna. Ett krogbesök och två efterfester senare kom jag på att jag varit vaken i över ett dygn och haft två prov under dagen.. ett ljus drog liksom över mig och plötsligt kände jag mig så äckligt trött och insåg att jag nog borde sova. Så sova.. det gjorde jag!

Sov till fyra på eftermiddagemn och Erika hade ringt mig två gånger och sagt åt mig att inte somna om. Efter några om och men tog jag mig lik så förbannat upp och satte mig på tåget hem till Linköping. Och eftersom att jag starkt tror på ödet så var det ödet att jag vaknade 5 sekunder innan tågdörrarna stängdes så jag precis hann fatta tag i min väska och hoppa ut ur tåget så jag inte skulle hamna i Tranås. Smart tjej! Tog därefter bussen upp till Kungsgatan och Erika skjutsade hem mig. Snälla söta rara underbara vän. Hon satte sig med min kära familj och åt middag under tiden som jag jämrade mig i mitt rum om att jag ville dö och tryckte i mig två Treo-brus! Efter mysig familjetid + Erika, så tog vi bilen och åkte till Hemmakväll för att först möta upp Malin och sen hyra film. Blev skräck-natt hos Malin med chips, pizza och Coca cola, samt fulla 40plusare. Det är nice!

Nu har jag funderat till och från om jag ska våga mig på att se Paranormal Activity i min ensamhet. Efter att min kära vän sagt att jag inte vågar så tog jag det som en utmaning. Så nu ska jag se Paranormal Activity. Jag underrättar er senare om jag fortfarande lever eller inte. Högst osannolikt, om jag ska vara ärlig. But hey; man måste våga chansa. Jag låter jävligt kaxig - jag vet. Men det är jag inte. Jag skiter ner mig så rädd jag är. Så jag ska bädda ner mig under mitt täcke och fixa kuddarna så det inte finns nån glipa alls. Golvet vill jag heller inte kunna nudda. Och ingen fot får sticka ut. Usch! Jag ryser redan.

00.29

Well, jag är tillbaka i rutan. För alla er som tycker att jag är sjukt kul och trots mina försvinnanden fortsätter att läsa min blogg. Det är strongt. Det gillas. Just nu sitter jag med en inpackning i håret med förhoppningar om att mitt hår ska skina, glänsa och få nytt liv. Snart snart snart. Jag fick nämligen en superbra inpackning i födelsedagspresent av min snart ingifta faster. Joico K-PAK intense hydrator. Denna inpackning ska tydligen ha fått nån utmärkning 5 år i rad som bäst, trots sitt lilla pris. Nu får vi se om den kan create miracles. Let's hope it does!

Annars då? Jag har pluggat hela dagen, samt sett reprisen av Mammas pojkar, vilket måste vara det löjligaste programmet jag sett. Reprisen av Idol var ett måste då jag var ute och krökade i fredags och missade skiten. En norrlänning down. Two more to go. Nejfan! Jag gillar Tove. Rabih är lite sisådär, jag tycker bara att det är kul att se honom i rutan för att jag en gång i tiden delade säng med honom klockan två på morgonen av en lustig anledning. Plus att jag hade en liten crush i honom när jag var typ 14? Ja, Lycksele är inte så stort och en gång i tiden har jag ju bott där.

Nu ska jag slita mig, måste upp tidigt imorgon, för vissa går fortfarande skola. Men snart är det över. Jag räknar ner. Tro mig! PLUS, jag har prov imorgon, wish me luck!

RSS 2.0