Sleepy girl.

Har nyss slutat och det är så jävla skönt. Hur glad? Tänkte slänga mig in i duschen nu en snabbis och fräscha upp mig lite. Har en date på stan med en bajskorv. Helst hade jag dock velat sova en stund innan jag slänger mig in i duschen. Jag känner att jag kommer vara en whiner annars. ;O Men, give me a large coffee and I'm happy typ. Får vi hoppas.

Fredagsbravader.

Tänkte jag skulle slänga upp lite bilder från i fredags. I stora drag såg det ut ungefär på detta vis - vi drog hem till Sandra för lite dricka och skoj. Vilket resulterade i en sväng ner till stan med taxi, vilket jag har halvtaskigt minne av, sedan drog vi hem några grabbar till Sandra klockan 3 på morgonen nån gång för efterfest. Lagade spaghetti och köttfärssås och äggade ett hus. Därefter låg vi ett tag och hade djupa konversationer om några så kallade "Listor". Onykter som jag var däckade jag i soffan och vaknade klockan 10 med nackspärr. Vad skönt! Hela lördagen gick alltså till att sova bort min bakfylla. Och som vanligt så låter det på ett ungefär såhär; alkohol är farligt, jag ska aldrig mera dricka! Jag omformulerar och säger; jag ska aldrig mer dricka så mycket! :) Smart blev man också.. och folk som säger att hjärnceller dör av alkohol. Jag får tydligen några extra. Good 4 me!











Nuggets.

Nu sitter jag här igen på min lunchpaus. Har ätit nuggets vilket gjorde mig väldigt mätt och belåten. Fan så gott det är. Jag dör. Mycket trevligt. Slutar 14 idag också och funderar på att ta mig en powernap. Sedan ska jag höra av mig till en Adam och se hur han löser mitt problem. Det blir nog dricka med brudarna ikväll. Fettnice.

Hörs senare!

Lunchpaus.

sådär, nu har jag tryckt i mig lite nudlar. Sitter och tar det lugnt ett tag nu. Ska dra till jobbet snart igen. Sedan blir det Sara. Förlåt för kass uppdatering, men jag är så jävla trött nu för tiden. ;s Catch you later.

TRÖTT TJEJ!


Så här såg det ut när vi bakade i måndags, btw. Solglajjorna på! ;)

Nu ska jag tala om för er att jag inte varit så här trött på väldigt väldigt länge. Min kropp bara dör. Den är typ så slut att det kittlas i den. Hur nu det är möjligt. Jag och Salle fick uppdraget att packa upp ungefär 15 flyttlådor åt en söt liten gubbe. Vi har med andra ord nästan fått in allt på sin plats på 5 timmar. Det kändes som vi var Simon & Thomas. Bara lite. Har förövrigt aldrig sett så mycket dukar i hela mitt liv tror jag. Sedan tyckte jag & Salle att vi kunde fetta till det och dela pizza till lunch. GÖTT! Glad tjej, jag älskar pizza.

Sedan drog jag och Carro till stan och hon solade. Vi skulle boka tatueringstid men vi hann inte, för jag var så långsam. Typ I'm sorry. Mina fötter fick en snygg bränna i alla fall. Nu ska jag vänta på att far min skjutsar mig till Carro.

Nu ska jag dö ett tag bara och fnissa lite i min ensamhet. :)

Yo me siento caliente.

Dagens låt: Pitbull - Midnight

Jag gillar spanska mer och mer. Fejnt! Tur att det är nåt jag slipper lära in. Hö hö. Slutade jobbet för en timme sen typ. Gött. Nu ska jag dra till Carro. Ey lissna; vi ska baka. Paz & Carro gone wild. Skitbra! Nu ska jag gå och vara snygg på bussen ett tag då. För övrigt börjar jag bli less på folk. Med folk menar jag absolut några specifika jävlar alltså. Hur svårt kan det vara att snacka klarspråk? Vissa har ju inte alla hemma, I guess. BLÄ, leeess. Well, smell ya'll bitches laaaaater! PUSS.

Off to work.

Sådär, jag trodde ärligt att jag inte skulle orka mig upp. Men here I am. Vad gör man inte för pengar.. offrar sin skönhetssömn! Har laddat upp med Pitbull, svart och en actimel! Det borde göra susen. Ska fortsätta sminka mig nu. Tjingeling!

Get nasty, get freaky.

Jag är kär i Pitbull!

Patron tequila.


Crap.

Jag vet verkligen inte hur fan jag lyckas. Det känns som jag städar varje dag. Plockar upp kläder varenda jävla dag. Min datorstol är en hög av kläder snarare än en stol. Går knappt att sitta på den.

Och idag är jag astrött. Jag vet ine riktigt vart all denna trötthet kommer ifrån. Sov till typ halvtre. Vaknade i omgångar dock och hörde att grannen spelade Millow - Ayo technology. I'm sorry, men jag hatar verkligen den versionen av låten. Blir så arg på denna jävla Millow, eller vad han heter.

Igår blev det fika på Steves med brudarna och lite raggning i pensionärsbilen. Vi kom fram till att spontanitet är roligare än planering. Vi kom även fram till att vi nog drar en weekend i Stockholm på höstlovet. Förhoppningsvis blir det av. Och Liseberg i sommar. Jag är pepp! Jag vill. Nu! Jag har en enorm lust att få dödsångest i Uppswinget. Jag är dessutom väldigt säker på att jag denna gång skulle dö på riktigt. Vad roligt! :)



Carro avslutar detta inlägg med sin Coke. Skål!

How low can you go?

Just nu i ipoden;

Pitbull - Fuego
Yaviah - Al suelo
Beyonce - Scared of lonely
Youngbloodz - I'mma shine
Cherish ft. Young Joc - Killa
Demarco - Standing Soldier
Pitbull - Una mano lava la otra


Bruna drömmar.

Det är inte så äckligt som det låter. Det hade i alla fall inget med bajs att göra (hahaha, humor!). Däremot drömde jag att jag blev brunhårig igen. Typ riktigt brunt. Nästan svart. Asläskigt. Jag ångrade mig som fan i drömmen. Så jag var tvungen att springa upp och kolla att mitt hår fortfarande var blont så fort jag vaknat. Så mycket ångest.. så mycket ångest i en sån liten kropp.

Igår hände inte mycket though. Var och handlade med morsan efter alla mina begär. Typ vitt vin och goda ostar. Min mamma lyssnar jämt på mig! Jag är så glad att hon är min mamma. Senare på kvällen drog jag till lambo för att meet this dude "A". Vi gick omkring i Lambohov i säkert en timme. Trevligt. Sen vart jag helt trött. Så jag drog hem och chillade med min MUMZ.

Nu sitter jag och lyssnar på reggaeton och kan inte riktigt sitta still. IF I ONLY COULD DANCE! Jag ser ut som en sköldpadda när jag dansar. Tror jag. I alla fall har Paulina sagt det. Bitch!! Anywayz;  this is really fuckin' braaaa, jag undrar varför jag inte lyssnat på det tidigare though. Nu ska jag fortsätta hoppa omkring och tycka att livet är eeeaaazy. Jag mår fejnt.

Tidsfördriv.

ful & lycklig - snygg & olycklig
plugga - jobba
bada - duscha
Jordgubbar - banan
chocklad - vanilj

sola - bada
pool - havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande
planering - spontanitet

glass - godis
passion - trygghet
svensk sommar - charter
landet - storstan
romantiskt - dirty

kaffe - te
porrfilm - naturprogram
banta - träna
the body shop - nivea
spy - ha diarre

ramlösa - loka
förfest - efterfest
kenza - blondinbella
pizza - thaimat
yoghurt - filmjölk
ge - få

aldrig mer dansa - aldrig mer sex
anorexia - fetma
kanelbullar - brownies
gambler - mesig
hemmafest - utgång

raka av allt hår på huvudet - sluta raka resten av kroppen
älskad - framgångsrik
skräckfilm - romantisk komedi
popcorn - grönsaksdipp
kärlek utan sex - sex utan kärlek
risifrutti - chockladpudding

kjol - shorts
familj - vänner
hav - sjö
jul - påsk
guld - silver
nyår - midsommar
berg & dalbanan - vattenrutschkana

Dagens.


Gårdagens dagens.

Loose-fit cardigan - H&M
Linne - Gina Tricot
Glansiga shorts - H&M (Carro's)
Axelremsväska - Puccini

Pandemi?

Norrköpingsman svårt sjuk i svininfluensa.. hm? Okaaay, nasty. Jag lär väl bli nästa offer för svininfluensan. Mitt immunförsvar är ju grymt, menar jag. Det här gör mig asrädd. Jag har för det första typ bakterieskräck och för det andra är jag hypokondriker eller nåt. Haha, lovely. Jag tänker här och nu bosätta mig i en bubbla. Tänker leva där tills allt läskigt i världen försvunnit.Tjing!

Dödens trött.

Tänkte att jag drar mig en stund till Erika och kollar på P.S I love you. Jag håller på somna i skrivande stund, men hon åker till Motala ikväll och kommer inte tillbaka förrän om två veckor.

Själv så har man ju nyss vaknat. Awesome. Not. Mitt huvud gör ont för att jag nog fortfarande är trött. Ska käka lite frukost innan jag tar mig till stan. Hoppas att dte ger mig nya krafter. Sen kommer dom försvinna när jag börjat tjuta till P.S I love you. Jag kan aldrig hålla mina tårar tillbaka med den filmen. Trots att jag har 5 personer omkring mig, hö hö. Hej, världens största mes.

Häääärligt häärligt.

Fick sms av Erika nyss som tyckte att jag skulle sova gott. Gulli. Har varit på en lång promenad tillsammans med henne, typ från mig, runt stångån och sedan hem igen. Mitt i allt tog vi dock ett litet stopp på trädgårdsföreningen och satte oss på vårat lille berg. Mysigt. Puss på Irr, hon är fejn.




Och denna bild får avsluta inlägget. Även min natt för den delen. Är så jävla trött att jag sitter och bjuder på en resa till Aiya Napa just nu. Så nu säger jag godnatt. Godnatt peeps! I'm outie. PEACE.

Sleepwalker.


Känns som jag sover fortfarande. Måste vända på dygnet igen. Arg är jag också. Min lillfinger-nagel vill ge upp. Den har en spricka mitt på. Vad trevligt, den kommer gå av. Och jag trodde att jag äntligen lyckats få mina naglar att växa och bli strong och beautiful. Måste göra något åt detta! Måste även ner till stan och lämna Erikas nycklar eftersom hon bestämde sig för att parkera sitt liv i min väska.

Tänkte att jag skulle se lite på The Hills nu och älska Lauren Conrad till max, för hon är typ bäst. Älskar hennes allt. Vackrast på jorden? Mycket möjligt.

Well.. See u. Wouldn't wanna be u.

In action.


Jag tyckte att jag sa att jag hade paintskills? Kanske inte. Jag orkade inte. Så här störda är vi klockan kvart i 3 på morgonen. Inte alls alla motsatser till fresh! Jag tror jag har nämnt förut att jag och Irr blir barnsligast i världen ihop. Hasse, I love your daughter too! He he he.

Erika in my <3.





Slitna tjejer på stan. Nice. And I've got paintskills, jag förundras fortfarande över att jag lyckas se så snygg ut på bild. Inte. Drack typ sveriges godaste ischailatte som Erikas papi payade. Tackade honom genom att fixa deras diskhög FRIVILLIGT, snäll jag är då. Love you Hasse! Och Erika är icke-kaffe-drickare, så hon körde på Iste. Måste ändå bara säga det är lätt värt att dricka Ischai inne på Leo. Det är orgasm för smaklökarna. Try it if u can! Och jag skådade sötaste linnet. Hej MINE! Hö hö. Och bästa av allt; jag fick på mig storlek 26 utan några problem som helst. Hur lycklig? Segerdans i provhytten. Så lycklig. Yaaaaay. Step 2? Storlek 25!

Sjukt segt att vara seg.

Och då kan man ju undra varför jag inte går och lägger mig. Jo, det ska jag tala om för er whyyyy. I simply suck. Och till något sjukt återkommande; vissa människor tror ju att man bryr sig så jävla mycket. Lemme tell ya; väldigt få saker är tillräckligt relevanta för att orka bry sig om. Så det så! :)

Jag ska konvertera till Tobias. Han är my one true religion. Tidigare var det jag, men nu är det han. För övrigt stavar jag som en skithög. Fick rätta typ vartenda ord i detta inlägg. Trött tjej? Ja. Var detta sista stycke relevant? Nej. Men jag skrev det ändå. Varsågod.

La la lista.

Regler: Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

1. Vad heter du?
Paz
2. Ett ord på fyra bokstäver: pall
3. Flicknamn: Pella (finns på riktigt, jag lovar!)
4. Pojknamn: Philip
5. Yrke: Privatdetektiv (Polis kändes tråkigt)
6. Färg: Pink
7. Klädesplagg: Parkas
8. Mat: Pizza
9. Sak i badrummet: Pincett
10. Plats/stad: Paris
11. En orsak att vara sen: PMS-attack
12. Något man skriker: PHAN (ph = f?)
13. Film: P.S I love you
14. Något man dricker: Pepsi
15. Artist: Pink
16. Djur: Pudeeeel
17. Bil: Pontiac fiero
18. Sång: Private show (spotify är king)
19. Aktivitet med fler än en deltagare: Porr ;)

Tänk vad påhittig man kan vara så här under nattkvisten. Jag garvar åt mig själv nu. Moget.

Insanity.

Här har jag suttit i typ en och en halvtimme och försökt hitta drivrutiner till en jävla webcam. Jag tror att jag lyckats. Hållit min vän Erika updated under hela processen. Jag är galen. Har jag gett mig in på något kan jag inte ge upp. Det är som en tvångstanke. Tror jag gett upp 20 gånger, men sen har jag fått peppen tillbaka. Jag ska banne mig lyckas. Och allt för att visa en bild i cam för Erika. Det är crazy-warning på det.


UPDATE 00.54: Ingen förstår nog min lycka lika bra som Irr just nu. Kämpat som ett as. Vem fick igång skiten? Lemme tell ya; JAG!!!!! Hahaha, den mest otekniska bruden i hela världen lyckades. I'm proud to be me. Awesomeness som fan!

Så att eee.

Vad trevligt.. jag kommer få mina lymfkörtlar punkterade. Låter creepy, blä. Ska till tandläkaren nu. Jag älskar det. Inte.

Pain.

Min maaaage. Jag börjar tro att det är nåt seriöst fel med magen. Den gör ont hela tiden. Crap på det. Jag vaknade för cirka en timme sen, har ätit frukost och nu tänkte jag ta en cigg med min mor. Later blir det väl en dusch. Och sen vänta på att nåt händer. Yey. Fettseg dag.

The night listener.

En halvt obehaglig film. Gick alldeles nyss på fyran. Jag är sjukt trött just nu och tänkte att jag skulle krypa i säng och gosa med min nalle. Jag undrar om man nånsin blir för gammal för det? Eller kanske gå på helt andra planer och fixa mina naglar så dom är fina och fräscha imorgon. Och jag kör på piiink. Så fint nu i sommar. :) Så det ska jag göra. Sen sova. G'night peeeeeps! I'm outie.

Sms-update!

Mina brudar är heeeeeemmaaaaaa.
Vem är lyckligast i världen nu då? Lemme tell ya; JAAAG! :D

Dagens.


Hej ljushuvud! Ursäkta bilden. (& ursäkta ciggen)

Tröja - Gina Tricot
Lacktights - Gina Tricot
Obefintligt armband - Cocoo.se

Nu? En cigg with my mum, sedan blir det film. Tjing!

Hello lovely.


Tre av dessa par är från Scorett AW 09/10, och jag måste säga att Scorett bara blir bättre och bättre. Jag älskar stövletterna med gulddetaljer. Chloé-kopior, och jävligt lika sådana. Dom ska absolut in i min höstgarderob i alla fall. Och resten av dom också om jag får bestämma.

Baby, I'm a freak ..

.. and I don't really give a damn. Jag är galet, galet, galet, galeeeeet förälskad! Jag tror verkligen på kärlek vid första ögonkastet. I alla fall när det gäller skor. Jag tänker så jävla mycket avboka min frisörtid. Om jag fortsätter på detta vis kommer jag inte ha råd med alla par jag vill ha ens. Så nu måste jag ge mig. Vi tar en sak i taget.. och skor är prio no1.

Jag har även konstaterat att skor är bättre än any man. Det finns inget en man kan ge dig som en sko inte kan. Så nu vet vi att jag är galen också. Jag undrar hur många det är som håller med mig och hur många som tycker att jag är totally nuts och tänker att man ju faktiskt inte kan knulla med en sko. Fast det är en smaksak. Jag föredrar shooes. My one true love.

Seaaaan.

Jag har fastnat för Sean Kingstons låt Why you wanna go. Thanks Amanda för låten! :)
Lyssnar på den typ hela tiden. Great song.

Levande GPS.

Maybe not. Jag vet inte riktigt hur fan jag lyckas. Jag har sääääämst lokalsinne. Jag gick vilse i skogen, vilket var rätt läskigt. Det finns ju liksom stigar överallt, men plötsligt kom jag fram nånstans och jag visste inte vart jag var, så jag gick tillbaka, och då råkade jag gå förbi stigen som jag gick på innan, och då gick jag helt fel väg. Och det tog jätte lång tid. Och jag var rädd. Skönt!

Så nu ska jag ta en extremt lång dusch, och som jag skrev tidigare ska jag vara tjejig ikväll. Lalala.

Hårbajs.


Jag orkar inte vara mogen, därav rubriken. När jag ändå satt och gnällde på rubriker, liksom. Köpte gliss-skit för att se om det funkar. Förhoppningsvis duger det tills vidare. Annars slänger jag ut några extra hundra lappar för att gå på Tigis Dumb blonde serie. Studiebidraget räckte ju långt menar jag. Bla.. jobb, sysselsättning, lön? Jatack! Gärna nu.

iPod; check!


Jag hatar att det ska finnas rubriker, men vet oftast inte vad man ska skriva där uppe. Det blir ett stort problem för det mesta. För jag vill inte att det ska stå "blablabla" eller typ "jaha" eller bara ett litet streck. Nejduu. Så nu vet vi allihopa att jag älskar att klaga på allt. Well..

Jag håller på ladda ipoden (vilket lär ta en timme, gah) eftersom Annika har inspirerat mig till en joggingtur. Kändes bara som att det skulle vara skönt för att resna huvudet lite. Dessutom så regnar det, vilket är rätt awesome att springa i. Det blir lite filmiskt och mer dramatiskt. Och jag är konstig. Det går liksom upp för mig varje gång jag outar vad jag tänker på. Hemskt. Yet cute.

Så! En joggingtur med musik, sedan ska jag ta en dusch och beautify myself, eller nåt. I alla fall göra allt det där som tjejer gör. Fixa naglarna, raka benen, göra hårinpackning (som jag förövrigt köpte idag!) och sen bara må. :) Fast kanske i en normalare ordning. Och normal är en konstig benämning. Vad fan är normalt, really?

Smell ya later!

It's all wrong.

Fick veta av min kompis Jocke att en av våra gamla klasskompisar ligger i koma efter en bilolycka. Jag finner inte riktigt några ord med tanke på att vi en gång i tiden stod varandra riktigt nära. Visserligen var det ett bra tag sen. Men det är en principsak. I vintras dog en annan gammal klasskompis, men det tar väl inte stopp där I guess. Det känns som att dom bara försvinner. Värt.

Girly girl.

Pappa tyckte att jag fort som attan skulle komma ut i hallen och titta på nåt. Borde ha fattat att han hade nåt i kikaren. Där kryper största jävla spindeln. Och jag skriker som vanligt som en liten fjant och springer in på mitt rum, hahaha. Ibland undrar jag hur jag ska klara mig utan min pappa som får döda insekter åt mig när jag dagen med stort D flyttar hemifrån. Jag är så fjollig och kan inte ens kolla på en spindel utan att jag ryser i hela kroppen och gråter lite inombords. Som sagt; spindlar är lömska! Fyfan för dom. Jag får skaffa mig en handy sambo för allt sånt tjafs jag inte gör.

A million dollar.

Huuuur läääckra?

Om jag hade en miljon.. skulle hela miljonen gå åt till skor, väskor och kläder. Just nu vill jag dock bara ha 6 000kr för jag har skådat mina dreamys. Jag hoppas verkligen att Jimmy Choo's samarbete med H&M är lika underbar som dessa är. För då kommer jag mer än verkligen vara in heaven.

By Zara.


Jag vill till Stockholm. Nu nu nu! Kikade in på Klings blogg och såg hennes gula skor  (likadana som bilden ovan). Jag är förälskad. Madly in love. Och för att jag är tokig så vill jag ha hela högra outfiten också. Hur underbar? Jag längtar efter löööööööön. Så enormt att jag skulle kunna gråta.

You got a big ego.

Sitter och förbannar mitt msn för att det är störigt just nu och loggar ut mig. Åh, vad kul. Pedikyr är förresten riktigt mysigt. Nu tänker jag dricka en kopp vaniljte och gå ut och röka på ballen.

These thoughts run thru my head.

Är så sjukt irriterad att jag inte ens vet vart jag ska börja. Är så jävla less på människor som säger saker och inte ens kan stick to it. Och jag hatar det faktum att folk skyller ifrån sig, lägger skulden på en och säger "men det var ju du som.." eller "jag trodde att du..". Palla sitta och hitta på ursäkter eller gissa sig fram och anta en massa skit. Och jag är så fruktansvärt less på folk som sitter och hittar på skit om andra och tycker synd om sig själva och lägger sig i och uttrycker sig jävligt illa om nånting dom inte har med att göra, ni framstår bara som idioter. Käften istället, cpn. Gah.

Förövrigt stavas det TYP och inte TIEP. Vad är det med folk? Alla har blivit så totalt jävla inkapabla till att stava så det är nästan sorgligt. Nej, det är inte nästan sorgligt. Det ÄR sorgligt. Dumungar.

Och irritationen blir inte mindre av att jag är sjukt sugen på en cigg och jag inte har några ELLER ens har åldern inne för att ens kunna köpa cigg. Jag hatar att jag är sent född på året. Skjut mig.

Det skulle vara en liten tröst att köpa ett par skor, though.

Crybaby.

Cry-a-river-filmlista utan inbördes ordning. Jag gråter jämt jämt jääääämt till dessa filmer. Det är helt sjukt alltså. Så om ni känner för att gråta lite så kan ni ju testa och se om det funkar på er med.
  • Twilight
  • Ladder 49
  • The notebook
  • P.S I love you
  • The pursuit of happyness
Lite surrealistisk kärlek på film och då är jag helt rödgråten. Vad löjlig man kan vara ändå. Jag undrar ändå vad det är som får en att smälta lite med film egentligen. Alla vet ju att det inte är på riktigt. Ändå sitter man där och tänker "Åh, så vill jag också ha det". Hädanefter ska jag bara kolla på filmer som får mig att skratta och med snygga huvudrollsinnehavare.. Eller sånna seriöst coola filmer som Transporter och Death race. Även där en snygg huvudrollsinnehavare. Jason Statham.

You had me at hello.

Dagens låt: Beyonce - Hello.
Typ världens vackraste.

Med risk nu att låta som en av världens alla Twilight-nördar.. mitt skrivbord består numera av Edward Cullen. Jag kände att jag var tvungen efter att ha legat uppe inatt, IGEN och kollat på film. Denna gång Twilight, förstås. Och ännu mer nördvarning på att jag grät som en liten bebis också. Typ hela filmen igenom. Min kärlek till vampyren växte starkare. Wow.. skjut mig. Jag är patetisk. Fortfarande, ge mig 20 november nu, tack! Är sjukt sugen på New moon.

Och så är det väldigt trevligt att gå ut på ballen och röka just nu. Mina grannar hyllar Michael Jackson, eller nåt. Mysigt. Personligen så lyssnade jag på Beat it dagen då jag fick veta att han dött och det fick räcka. Det var en fin gest från mig. Då blev det inte bara 1 tyst minut från min del, utan 4:17 minuter, så långt som låten räckte. Duktig jag är då. Som aldrig riktigt kan vara tyst. Pratkvarn.

Deg.

Istället för seg. Än en gång sitter jag i Erikas lilla rum. Ska snart dra iväg och följa Linus till bussen, sen ska jag följa Erika och köpa toapapper. Viktigt. Och sen ikväll är det säsongstart av Lipstick jungle. I have been waiting. Kul. Och nu blev jag kallad för nörd för att jag bloggar.

Blev en fettseg shoppingrunda med fjantLinus. Jobbigast att shoppa med då man måste intala människan att kläderna sitter bra, gnäller gör han också när jag uträttar behov och tankeshoppar skor. I <3 Shoes. Och jag är fortfarande sur över att han valde en regnig dag.

Blä.

Jag är vaken, jag är uppe och jag är opigg. Skönt. Lovade Linus att gå på stan med honom. Imorgon.. men så ringer han idag. Pissunge. Klockan 9 dessutom. Då hade jag inte ens fått 2 timmars sömn. Well, jag fick alltså inte sova bort dagen. Alltid är det något. Vädret är ju inte så mycket att hurra för, kinda awful, så det känns som att jag inte ens behöver platta håret, vilket jag redan gjort. Men det kommer ju förstöras fortare än vad det tog att fixa det. Kul. Straffbart. Bara därför ska snubben bjuda mig på mat.  Gött. Nu ska jag klä på mig och sedan dra. Det tar emot.

Som jag trodde.

Jag fastnade. I suck.. bigtime. Filmen var asbra dock. Sevärd. Kul. Rätt så klockren. Nu ska jag lägga mig och sova för första gången på 19 timmar. Att jag ens orkar. Min hjärna är fel. Då vet ni vad jag gör imorgon. Sover bort hela dagen. Det ser fult ut. Åååååh. Jag tänker konstigt nu. Jag vill ha pannkakor. Nattliga begär. Morgonliga? Kan man ens säga så? Ska dricka vatten nu. Good night.

Nattvandring in the rain.




Enjoy the wet-kitten picture!

Undra varför man ser så äcklig ut när man är blöt. Anyway, min prommis från kungsgatan hem var jobbig. När jag var hälften förbi kyrkogården hade jag enorma planer på att ringa Irre, gå tillbaka och sova där. Kändes som alla döda skulle vakna och gå efter mig. Som i typ Dawn of the dead eller nåt. Uuh, creepy. Jag är löjligt mörkrädd. Och eftersom det pissade ner tänkte jag använda träden som paraply, men konstigt nog så regnar det mer under dom, så det funkade inte riktigt. Mina jeans blev nog allvarligt 5 kilo tyngre och det plaskade i skorna, noooot so nice. Sorry Irre. Men man hinner tänka rätt mycket i regnet, märkte jag. Tyckte rätt synd om alla uteliggare plötsligt som  typ bor i regnet, eller nåt. Medlidande.. till skillnad från en viss Kissiepissie (alla älskar henne).

Sen var det förövrigt en taxibil parkerad bredvid biogastanken vid Preem, och chaffisen såg rätt utslagen ut. Han liksom låg lutad över ratten, heeelt stilla väldigt väldigt väldigt länge. Också creepy. Började tro att han var död eller nåt. Still; jag får för mig konstiga saker i mörket. Och nu kan jag inte sova. Jag är rastlös och har totalt snott på dygnet. Bra gjort, Pazie. Ska nog se He's just not that into you och försöka somna till den. Eller så fastnar jag, som vanligt. Men godnatt ändå.

Lever sina egna liv.

Vad jag uppdaterar om Erika ikväll, men hon är så söt. Tydligen lever allt sitt eget liv. Hon vet tydligen mitt saliv också som hon uttryckte det. Jag älskar henne.


"Men vaddå en ängel.. ser man inte skillnad på en människa och en ängel? En ängel är vit med vingar". Och så flaxar hon lite. Hahahaha. Och Scarred på MTV måste vara det vidrigaste programmet som finns. Vi sitter och äcklas och flaxar som småbarn. Vi blir så barnsliga ihop.

Och just när jag tänkte att jag skulle promenera hem så pissar det verkligen ner! And what came up in my mind? Jo, jag har mina gladiatorsandaler i mocka på mig idag. Så jag lämnar dom hos Erika så tar jag hennes Adidas. Fair trade. Men tröjan får hon aldrig tillbaka, hehehehe.


Men åh.

Hur illa? Jag börjar bli besatt av min blogg. La la la.  En gång i tiden var jag det. Sen slutade jag med det. Det blev för mycket. Nu kommer jag väl hamna i bloggkoma eller nåt snart. Erika berättade även nyss att idealmåttet på en midja en gång i tiden var 30 cm. Nu skäms jag. Och jag börjar fundera på om det var därför hon ville skippa Mcdonalds ikväll. "Ingen mat nu, det är för sent". Eller vad hon sa. For the record, liksom, häh.

Wimbledon.


Haaaaaave u met Ted? (Erika egentligen, though)

Eller nåt. Nu hoppas jag att jag stavat rätt. Orkar inte kolla efter. Kom på att jag tänkte se Wimbledon idag. Och så har Erika haft teven på bakom mig i typ en timme, och först nu reagerar jag. Jävla slowpoke jag är då. Var ute och gick i regnet med Erika och satte mig i ett litet lusthus i stan. Mysigt, vi kände oss som småbarn, förutom rökandet. Jag måste verkligen ge upp den skiten. Blä.

Sitter annars och planerar min tisdag eftermiddag tillsammans med Linus. Han tänkte att han skulle shoppa lite, och jag är tydligen bäst som stöd, eller nåt. Men fan i mig om han inte bjuder på glass. :) Äcklig som han är var han även tvungen att berätta för mig att han fryser av kyla och att han åkt moppe i regnet några mil och att han är blöt nerför pungen och ända in i rövhålet. Jag antecknade, snäll som jag är. Ser ni?

Nu tänkte jag noppra ögonbrynen på min kära vän Erika cause she desperately needs me, som vanligt. Hon kan inte leva utan mig, jag förstår henne. He he he. Sen tänkte jag GÅ hem från stan eftersom sista bussen går om en halvtimme och jag är sällskapssjuk ikväll. Fan vad söt jag är. Och hurtig. Jag har ju liksom stoppat i mig en hel pizza, då kan jag lika gärna promenera bort den igen. Plötsligt är jag duktig också. Jag lär väl bli uppäten av en björn nånstans på vägen hem eller träffa på nån konstig människa och så kommer han döda mig och POFF då finns jag inte mer. Lalala, jag har tråkigt. Jag tänker konstiga tankar. Jag är som sagt psykiskt sjuk, höhö.

Nu har jag skrivit en bok igen, det händer så lätt. Sorry. Nu ger jag mig. I'm outie. PEACE.

My head hurts.

Jag har precis ätit frukost. Och nu sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på M. Pokora. Fräsch fransk jävel det där. Wow. Undrar om kaffet gör så att min huvudvärk går över? Har redan stoppat i mig 2 panodil. Anyway, jag tänkte att jag skulle ta en dusch och göra mig ready to go. Ska träffa Erika vid fyra nån gång för lite socialt umgänge. Sen ska jag träffa lille familjen på La luna. I love pizza. Hade det inte varit så ohälsosamt hade jag fan ätit pizza varje dag. Hej fatass! Mjau.

Beyonce, lalala.

"Diva is a female version of a hustla."

Jag älskar Beyonce. Älskar henne. Har nött hennes album I am.. Sasha Fierce. Så jävla bra! Hennes texter är så ärliga och kaxiga. And her voice. Wow. Bara därför kom jag precis på hur deppiga Carro & jag var för att vi inte var på hennes konsert. Not so fierce. Jag bara går runt och missar konserter.

Nu tänkte jag gå och ta mig en cigg med mamma, tycka synd om mig själv som vanligt och tröstäta glass och stoppa i mig tusen ipren. Jag hatar att vara tjej ibland. Särskilt idag, hemsk dag. Städat har jag gjort idag också. Jag är så duktig. Mitt rum är äntligen fritt från kläder på både datastol och golv. Hänger fint där dom ska på klädställningen. Och bara för att jag har en sjukt tråkig kväll tänkte jag ordna om mina Elle-tidningar också och lägga dom i månadsordning. Min söte bebis Elliot har möblerat om alla mina prylar, böcker och magasin. Tack för den lille bajsunge.

It's part of the sunshine. I think you're really pretty. Så det så.

Dopbilder - Hej bilddagbok!










Jag lovar att jag inte vet vad fan jag håller på med! ;O










Sådär ja. Nu har jag lagt upp typ det jag orkar lägga upp. Och under hela dopet såg jag sjukt läskig ut. Jag hatar att vara stekt räka. Det finns självklart fler bilder, men det är bilder där jag antingen ser råäcklig ut eller där folk sitter och äter, och det är nog inte så himla trevligt att se på, plus att jag inte vill att detta ska likna nåt slags bilddagbok. Vilket det redan gör nu i och för sig. La la la :)

Family guy.


Hahaha, klockrent!

Jag och Annika sitter och skickar Family guy-klipp åt varandra. Vad roligt man kan ha. Sitter och dör av garv. Så jävla klockrent. Och jag vet att min humor är rätt kass. Men det får alla leva med!

Jag väntar och längtar.


C'mooooon, ge mig november! Då har jag till och med fyllt 18 redan.
Bara lite kär i den bleka killen. Bara liiiiite. Åh, Edward.

Bajs-dag med enkla ord.


Så otroligt fräsch bild på mig & min (nya) lille medusa. Notera ironin.

Jag är så glad att Erika har mig. Det tror jag att hon också är. Jag hoppas det i alla fall. Annars får hon vara det ändå. Där är hon i Göteborg och har kläd-dilemma. Och här är jag i Linkan och hjälper henne. Bekväm eller obekväm var frågan.. sen är jag ju lite som jag är så svaret blev "Definiera bekväm/obekväm så hjälper dig att mixa bekväm med obekväm". Duktig som jag är så lyckas jag ju jämt. Blev lite väl mycket bekväm och obekväm där kände jag. Och så lite till.

And I'm dying. Jag har en fruktansvärd mensvärk och är så sjuuuuuukt sugen på choklad. Och eftersom mamma har fått för sig att hon ska städa idag så vill hon inte gå och handla det åt mig. Så jag tänker be pappa göra det, då han duschat såklart. Han fick för sig att han skulle ut och springa så nu luktar han illa. Vet inte om jag vill utsätta världen för det. He he. Så snäll jag är. För övrigt så tyckte mamma att hon skulle visa mig dusch-avloppet. Eller vad det kallas. Avlopp bara kanske? I alla fall.. jag ska aldrig någonsin bli en städare. Får anställa folk för att göra det eller helt enkelt skaffa mig en partner med vilja för sånt. Fan så äckligt. Jag visste inte att man tappade så mycket hår när man duschade. Men man lär sig något nytt varje dag. Ryser fortfarande.

Jag skriver böcker här nu för tiden känns det som. Jag tänkte att jag skulle slänga upp lite dopbilder från förra lördagen. Mina små bebisar är så jävla söta, så dom måste få synas!

Dör av sorg.

Jag vill verkligen se Madonnas konsert!

Och nu ska jag sova, för jag orkar inte längre. Godnatt poeple.

Matlagning åt fan!

Har typ lagat mat och det gick som vanligt inte så jäkla bra. Men vafan, det går ner. Eller nåt. Det får liksom lov att göra det. Annars skulle jag bli middagslös. Jag hatar när mamma inte är hemma och lagar mat åt mig. Ska äta klart, borsta tänderna, sen ska jag till Daniel. Och jag har sån tur med vädret ibland. Det har slutat regna! Just in time. Nu tänker jag ta i trä så det inte börjar regna igen.

Hej så länge!

I'm so scared.

Det åskar ute. Det är läskigt, och jag har aldrig riktigt växt upp, så jag är en aning rädd. Jag vet inte varför. Känner ett sting av obehag när det åskar och blixtrar. Ungefär som med min mörkrädsla. Finns inget att vara rädd för, men tell it to my brain. Jag är nog psykiskt sjuk, hahaha.

Fashion tale magazine.



Sticky.

Jag viiiiiiiill inte sova. Det är så varmt och äckligt och kladdigt och sticky. Usch! Måste även stänga fönstret för jag vill inte ha nattfjärilar i mitt sovrum. BLÄ vad dom är äckliga. Eller bli utsatt som Alex med en fladdermus i rummet. Ish. Borsta tänderna ska jag i alla fall göra. Kanske ska köra en Pajtim och sova på balkongen? :) Låter ju helnice. Bli djurmat. ÅÅÅH. Fan vad fint. Mygg in my <3!

Drömde förövrigt igårnatt att en spindel ville åt mig. Den var asstor och kom in i mitt rum genom dörren. Sen flög den upp mot taket och jag riktigt såg hur den började lura med sitt spindelnät. Och jag sprang som en galning runt i rummet och den följde efter mig på sitt spindelnät. Jag vaknade alldeles kallsvettig och var tvungen att försäkra mig om att rummet var spindelfritt. Jag hatar spindlar mer än allt i världen. Dom är äckliga, fula och lömska. Man ser på dom hur dom smider planer och att dom tänker onda tankar om en. USCH! Fast jag har en pakt med Erika & Dennis om att inte döda någon spindel innan 31a juli. Vi vill inte att det ska regna då. Plaaaaneeer.

GODNATT ERIKA!
Och alla ni andra som ska sova nu. Jag tänkte kolla på film. Så det så! Hö-hö-hö.

Hello Kitty.


In my Hello Kitty shorts - I can rule the world.

Och brännan ska jag fila på. Där har ni mig om kvällarna. Jag myser i Hello Kitty. Hemligheterna grävs fram en efter en. Den ni. Tänkte att jag skulle gosa i soffan snart framför the tiiiviii. Two and a half men börjar snart. Och om en timme How I met your mother. Barnito Supreme! Awesome.

I do, I do, I do.


Så där stökigt var mitt rum. Det ser en aning bättre ut. Men bättre ska det bli. Jag blir galen på mig själv. Jag ska bli en sån där pedant. Perfektionst. "Var sak har sin plats" typ. Jag hatar när det ligger smink och mascaror och hårsprayflaskor och Coke-flaskor överallt! Gah. Skärpning nu Pazie!

Och just ja.. Resväskan sen jag var i Sundsvall står fortfarande kvar. Jo, jag är både lat & bekväm. :)

Jag saknar mina flickor.

Fick sms av Carro!!! Jag blev typ SÅÅÅÅHÄÄÄÄÄR glad, haha. Tydligen har dom haft 31 grader i skuggan i Frankrike idag. Jag undrar hur det känns för dom att vi hade det varmare i Sverige. Jag behövde inte ens åka utomlands för att få en nice värme. Lalala. Men Carro & Sara mår fejnt och jag längtar tills brudarna kommer hem. Nio dagar kvar tills dom kommer hem! Så mycket om det då.

Jag kom på att jag bokade frisörtid också när jag var i stan. Tänkte att jag skulle färga håret och hela köret kommer kosta cirka 1300 riksdaler. Saftigt. Jag måste fundera på om jag verkligen vill punga ut så mycket pengar eller om jag ska kolla om det finns något billigare ställe och avboka. Annars får jag dras med det. Och som jag sa till Däniboy; jag får leva på håret när jag inte har råd med skor. Shoes shoes shoes, hoes. Det kommer göra ont. Svida. Aouch. Det känns redan nu.

Ny design!


Har fixat lite med designen. Jag är less nu. Men jag är inte klar. Har mycket att pyssla med. Men den är rosa och fin i alla fall. Och så mår jag illa. Blä. Wanna puke - så illa. I övrigt har jag gått på stan med Erika idag. Det var mysigt. Länge sen jag träffade henne känns det som. Och jag har förälskat mig i ungefär sju par skor. Jag måste ge mig.

Lala light.

Solen börjar gå upp. Det är plötsligt väldigt gult i mitt rum.
Geeeez, fan så mysigt. Hatar när det lyser in. Går inte att sova då.

Godnatt. Godmorgon. Whatever.

Catwoman and Kåhlin.



Okej, va. Jag sitter och kämpar med headern till bloggen just nu. SPÄNNANDE! Och pratar med en Daniel. Juste. Daniel Kåhlin. Han suktar efter krogen, men han luktar tydligen svett och är ofixad, men jag vet inte hur mycket jag tror på det, pretty boy som han är. Ses ska vi göra också! På fredag. Eftersom han är busy guy och inte riktigt vet hur man stiger upp tidigt. Men då är han ledig och det är nice. Det gillar vi. Och justja! Höll på att glömma.. Fick läppglans av honom också. För två dagar sen. Det gillade jag ännu mer, haha.

Nu ska jag kämpa vidare med designen om inte kanske ta en powernap och återvända like a superhero? ;D Catwoman typ. Rawr. Jag har klös i mig. Kellogs - Väcker tigern i dig. Eller nåt. Trött.

Tvmys.

Tänkte lägga mig i soffan framför TVn en stund och kolla på How I met your mother. Nu har jag i och för sig sett hela senaste säsongen och det är uppbehåll. Jag saknar det. Och jag är nördig. Så bye for now. Kommer tillbaka senare. Då ska jag även fixa designen tänkte jag. Behövs! Mihi.

To be a mommy.


Och förlåt att jag pixlade mitt ansikte, men jag såg helt störd ut där.

Tänkte jag skulle skriva ett grattisinlägg till min vän Annika i Lycksele. Fick veta ikväll att hon ska bli mamma och är i sjuttonde veckan. Jag blir helt till mig. Nästan tårögd. Så jävla lovely!! Nu har jag en stor anledning till att befinna mig i Lycksele i vinter. :) Och så kan ni förvänta er en ny blogg soon. Annika ska börja blogga, bland annat om graviditeten. Ännu en mammablogg, men denna kommer jag i alla fall läsa! Tänkte hålla mig uppdaterad till minsta detalj. Så det så, lalala.

Fire burning on the dancefloor.



Dagens sköna outfit;
Linne - Gina Tricot.
Jeans - Pappas Lee.

Tänk vad man kan fixa fram efter en titt i daddys garderob. :)

New shit!


Denna klänning/tunika införskaffade jag mig idag från GT.
Eller min mami införskaffade den åt mig, rättare sagt. Jag måste sluta dyrka Gina.

Norrland är underbart.

Bilden är lånad av Linnea, som är fotogafen. Thank you!

Jag satt tidigare idag och pratade med min mami om norrland. Vi pratade om vad vi saknar mest med att bo där. Och det känns som att fotot säger det mesta. Himlen! Just look at it. Det är midnatt och solen har inte ens gått ner. Jag saknar att det aldrig blir mörkt på sommaren. Samtidigt som det är mörkt dygnet runt på vintern, men det är det ju överallt. Däremot finns inte norrsken överallt. Alla dom där småsakerna som egentligen inte är så mycket men som är så jävla underbart och vackert och man saknar så här i efterhand. Man borde ha uppskattat det mer då man kunde.

Området på bilden heter Villaryd. Jag bodde i det området för två år sen. Och det känns så himla konstigt att inte få uppleva sommar i Lycksele i år. Det är ju egentligen ett måste. Men nu fick det bli som det blev. Jag har gnällt sönder om hur mycket jag hatar Lycksele, och egentligen så gör jag nog det. Men det kommer ju alltid vara hemma, mer eller mindre. Och nu har jag blivit nostalgisk. Och jag har en förkärlek till den lilla skitstan. Yes I have. Bara titta på det! Midnatt!! Klockan är 22.25 just nu och det börjar mörkna utanför mitt fönster här i Linkan. Tråkigt. Nu fick jag ont i magen.

Så svettigt!

Jag svettas från alla tänkbara ställen. Ja, det låter så fruktansvärt äckligt också. I'm sorry. Men jag är frigjord. Det får ni leva med. Kommit underfund med att jag uppdaterar asdåligt, jag gör det hela tiden. Yey. I fredags var jag i Varamon med flickorna vilket var riktigt mysigt. Röd som en räka blev jag också. Så i lördags på Eddies dop var jag vacker som fan. Helglansig och röd. Och nu flagnar min näsa.. eller den har gjort, woho. Kan det bli bättre?

Just nu håller jag på städa mitt rum. Ser ut som det har varit krig här. Och till viss del så har det ju faktiskt det. Me against my clothes. Det slutar ju som vanligt när man ska ut eller så att man river fram hela garderoben och inser att ingenting är rätt. Så då får det slängas på golvet. Och där får kläderna ligga och skämmas ett tag. Nu har dom nog skämts tillräckligt, de stackarna.

Ska fortsätta städa och uppdaterar senare. Var på stan en sväng och hittade en klänning/tunika som min mami var så snäll och gav mig. Tja så länge!

RSS 2.0