I'll go out in style.


Slänger upp några låtar som jag har lyssnat flitigt på det senare taget.

Jimmy eat world - Firefight. Paramore - Fences. Katy Perry - Hot n cold.
Placebo - Drag. Paramore - Misery business. Fallout boy - I don't care.
Fall out boy - The take over, the break's over. Paramore - Crushcrushcrush.

Det känns som att miss Perry inte passar in bland dessa låtar, hö hö.
Men har man blandad musiksmak så har man. Det är väl bättre det, I think.


Schitzofreni.

Linus har ett sovande samtal med sig själv.

- Upp och hoppa nu, Linus.
- Okeeeej.
- Men jag vill inte....
- Du måste!

Och så sover han vidare, min fina korv.


Bla bla, gott nytt år.

Håll med mig om att nyår är väldigt överskattat ändå? Faktiskt. Men ni får ett happy new year av mig ändå. Dock tycker jag fortfarande att milleniet var bästa. Mitt första inlägg idag. Och jag hade tänkt att sätta igång en film och lägga mig bredvid Linus som sover så mysigt. Han ser helt sjukt bekväm ut bland mina kuddar och stora fluffiga täcke. Och snarkar gör han också. Snart lär han väl gnissla tänder med. Som han vanligtvis gör i mitt öra. Fan så obehagligt. Poop.  ♥

Jag är för övrigt sugen på en cigg så här tidigt. Och nu känner jag att jag måste skärpa mig igen. Jag lyckades sluta i typ 3 veckor, sen började jag småröka, och nu har jag rökt upp 4 paket på lite mer än en vecka. Damn, pazie. Be good. Men det är så gott. Åh, dear god. Får ha choklad som ciggsubstitut kanske. Heh, mow.


Anthon Berg.

Mamma fick fine chocolate i julklapp. Och chokladen var formad som små flaskor i olika märken av whiskey, rom och likörer. Så jag och Linus åt lite  & gottade oss. Och eftersom dom var så fina fotade jag dom. Cute. Anthon Berg är god choklad!


Rider omkring.

Kollar för tillfället efter förfest och lite sådant till imorgon. Blev precis bjuden till en liten förfest. Får se vad det blir av det & hur sugen bf är på det. Han ligger helt utslagen i min säng förtillfället, lillen. So dead. Och Sara skriver till mig på msn. En lugn tisdagkväll med andra ord. Om 40 minuter börjar Scrubs och jag hade tänkt att se det. Får se om Linus vaknar till lite och gör mig och mamma sällskap. Hö hö.

The xmas gift.


Sena sena lilla julklapp.
Ett par mörka jeans med slitna effekter både fram och bak.
Liten dragkedja som detalj framtill på myntfickan. Hi hi. I'm cute.

Just chillin with my L.

Tänkte att jag skulle slänga upp en bild så att ni kan få se hur coola jag och Linus är. Tycker personligen att jag ser coolare ut i keps, hö hö. Jag har kanske fel?  ♥


Och humorn var över.

Min glädje och humor tog slut lika fort som man hinner blinka. Det här med föräldrar alltså. Det är svårt att vara föräldrar till lags, så att säga. Utan att säga för mycket tänker jag ändå uttrycka min åsikt. Tycker personligen att det finns en gräns till oacceptans. Och att gro in sig i något litet och ge det som anledning känns inte riktigt tillräckligt hållbart. I alla fall inte till någon som är rätt så tätt inpå. Och även fast det handlar om en övernattning hit & dit så blir det en större grej i längden. Nu är jag bara ledsen. Och så har jag slut på ord. Riktigt kul. Inte.


Today I'm wearing.


Slänger upp en dagens, just becuase.

Tee, kofta & jeans - allt från GT.


Dela med sig - bästa glädjen.

Bjuder på en bild på mig. Finns för lite av mig i bloggen.

Jag känner mig humoristisk ikväll. Alltså så sjukt humoristisk. Det var länge sen det hände. Kände mig även riktigt snäll då jag hade min sista cigg i mitt marlboropaket och det kommer fram en tjej i resecentrum och frågar om hon kan köpa en cigg av mig för 2 kronor. Min första tanke var mest "are u stupid?" - liksom, ofta jag vill ha 2kr för en cigg. Så jag sa att hon fick ta min sista cigg och jag inte behövde några småkronor. Det lös om henne och hon vart jätteglad. Dagens goda gärning. I feel pretty. Inte utombords då kanske, men själsligt, he.


It's a beautiful day.

Önskar att jag kunde mena dom där orden. Men neeeej. Kära gud - som inte finns - gör så att det blir fint väder och att kylan avtar så jag kan leva ett fritt och underbart liv i sol och värme här i östra delen av Sverige, tack, amen. Det går ju alltid att testa, right? Hur oreligiös man än är.. finns det en gud så löser han väl mina problem med tycker jag. Fastän han inte hjälpt mig än så här långt i mitt liv.

Nu har jag precis kommit hem efter en väldigt långsam resa från Motala. Jag har pussats och kramat mig mätt idag. Tack för det. Men innan det tog jag en tripp till stan med pluttan Sara. För egen del köpte jag en sen julklapp till Linus som han uppskattade nåt så väldigt. Har jag nämnt att jag är typ världens bästa flickvän med bäst taste in mens clothes? Jag har hjälpt många av mina pojkaktiga vänner i sina kläd-dilemman. Förövrigt försöker jag få Linus att fota sin julklapp så han kan överföra den till mig. Bloggar man så gör man. Pojkvännen får lida i tystnad.


Icebear leaving.


Gonne: Vad skulle du säga om jag låg och sov så här?

Vad ska jag säga.. jag kommer sakna honom, faktiskt.
Min moster, Ulf, min mormor och kusin åkte tidigt imorse.

Jag: GBC!
Gonne: GBC folife!
Och en high-five på det. Skitbra.


My better half.

Jag saknar min syster. Hon lämnade mig i en vecka.


F'd up.

Jag är så jävla trött att jag tror jag kommer dö om jag inte sover lite till. Ringde precis till Tessan och hon låg nog och sov eller nåt. För prata orkade hon inte göra. Jag förstår henne dock. I feel like a bear. Funderar på att gå i idé. Bara för idag. Mow. Även att det är äckligt kallt ute. Typ minus fyra som känns som minus trettio. Och jag vet hur minus trettio känns. Jag bodde väldigt långt upp i norr en gång i tiden. Det är fan inte mysigt! Så goddag babies. Jag ska sova igen. Bajs.


Three little words.

GBC - Gangsta bitches crew!
HAHAHAHAHAH, mow mow.


More new shit.

Som rubriken lyder; more new shit. Söta grå underkläder och tisha med tryck.


Today I'm wearing.

Tee, Gina Tricot.
Jeans, Gina Tricot.
Väst, Cubus (syrrans, u know I love u, hihi)


Some new shit.

 
Att jag faktiskt lyckades hitta något i klungan inne på Gina.


Ny design!


Nu har jag suttit med min design i exakt fyra och en halvtimme.
Och jag är nöjd! Vad tycker ni?


Cute xmas.

Jag har uppdaterat dåligt nu under jul, I can tell. Men det är ju faktiskt jul. Och vi har haft folk springande omkring i lägenheten som bara fan eftersom vi har norrlandsbesök, som sagt. Med det menar jag faktiskt min moster, hennes manfriend och min kusin. Och jag känner hur norrländskan bara rinner ur mig nu.

Man blir som man umgås, därav låter även som man umgås. Well, min jul har varit mysig. Och i stora drag fick jag pengar, presentkort, smycken, ansiktsprodukter.. och av min cute boyfriend fick jag Diesel fuel for life unlimited-boxen. Jofan, jag vart glad över den! Tänkte att ni skulle få veta vad jag fått då jag själv varit så nyfiken. Så nu vet alla det. Att min pojkvän är bäst och skämmer bort mig, höhö.

Nu ska jag äta lite frulle, sedan hoppa in i duschen och iväg till stan. Idag ska shoppas! Alot, alot, alot, babies. Jag hoppas att Gina har en grym rea. Hoping, hi.


Fåordigt.


My selfmade tomte. Paint funkar ju för allt, eller vad säger ni?


Ga ga!

Kusin: Fan vad jag och mormor ska pumpa Lady GA-GA inatt.


Min framtid - apotekstant.

En kompis sa att hon var sjuk och frågade hur länge man var sjuk. Och jag gissade på typ en vecka eller så. Det är väl så oftast. I alla fall för mig. Och eftersom jag blir sjuk rätt så ofta med mitt låga immunförsvar så gav jag henne lite tips & råd på vad man kan göra för att bli frisk snabbare. Så härmed får ni ta del av mina tips & råd. Dom hjälper. I alla fall för mig. Så ni som är sjuka och inte "har tid" att vara sjuka, följ mina råd. Jag är sjukdoms-guden! Ta mig på orden.

* Använd nässpray - inte för mycket, du börjar blöda näsblod (det gjorde jag)
* Drick MASSVIS med vatten - även fast du kissar var 10e minut. Du kissar ut alla dom onda bakterierna som tagit över och renar kroppen. Feels good later, mami.
* Om du har ont i halsen - fixa en "halsont-kur" innehållande en skvätt whiskey i kokande tevatten med lite citron i. Det kan kännas som att du brinner upp ett tag med alkoholen, men det hjälper. Halstabletter är alldeles för överskattat, tro mig.
* Drick för bövelen MASSVIS med brusande C-vitamin blandat med Echinagard-droppar minst 3 gånger per dag! Örter är renande för kroppen, såsom vatten.
* Hosta? - Bisolvon löser upp slem och kurerar halsen från allt snor när du hostar som en gammal hund. Smakar dessutom Körsbär/Choklad. GOTT som fan, babies!


Dear kusin.

Det känns som att dagen bara har överflödat i roliga citat idag.

Min kusin: Vart kan man köpa Björn Borg & CK-kallingar här?
Jag: Eh. Björn Borg på Björn Borg och CK på MQ.
Kusin: Har ni Björn Borg här? Och vad är MQ för nåt?

Haha, ingrodda lilla Lyckselebo. Han kan tydligen bara internet.
Dagens samhälle, va! Datorer. Vad gör det med dagens ungdomar?

Haha, älskade vänner.

Erika: Men lova att du inte stiger upp så sent då!
Jag: Ja, jag lovar, har ju norrlandsbesök nu, kommer inte kunna sova ut.
Erika: Bra, jag tänkte bjuda dig på fika också, lite sådär trevligt inför julen.
Jag: Haha inte för att du är en söt vän då? För att du älskar mig och jag är fattig?
Erika: Bara två av dem alternativen!

Meddo-solkort.


Jag fick hem mitt medlemskort från Meddo idag. Nu ska jag börja sola som fan.
Neger-Pazie på G. Jag ska sno alla Linus pigment och bli 100x brunare.


För alla Kurtan-lovers.

För alla som gillar Nirvana & Kurt Cobain, which I did once.
Kurt Cobain by Converse, från Asos. 593 pix för dessa pjucks.

Tycker absolut att Converse kan tillverka skor med Justin Timberlake på nu.


Cosy sunday.

Har sovit hos Linus inatt. Usch, har nog aldrig sovit så dåligt bredvid honom än inatt. Det gick verkligen inte att sova. Och han håller med på alla sätt. När jag ändå hamande i djupsömn skulle han väcka mig och gosa. Vilket resulterade i en väldigt arg Paz. Tydligen lät jag demonisk och fick basrösten x 1000 när jag skällde på honom för det. Förlåt. Men jag längtar tills du får en större säng baby!

Vid halvtre drog vi till elgiganten för att han skulle inhandla lite julklappar åt sin bror och pappa. Och nån timme efter begav han sig hem och jag till Sole. Där satt jag med hennes grabbkompisar och henne och åt lite mat och hällde i oss knäck som galningar tills typ klockan åtta då jag drog vidare till Erika och gjorde henne sällskap. Nu är jag äntligen hemma och ska se Scrubs en stund. Uppdaterar flitigare imorgon. Får även besök från Norrland då. Oj, vad norrländsk jag ska bli.


Happy me.

Jag har precis kommit hem. Varit ute sen klockan 10 imorse. Först för att ta min spruta. Som förövrigt gjorde asont. Två gånger i veckan ska jag plåga mina lår. Yey. Sedan skulle bilen besiktigas, så vi åkte till bilprovningen och allting var OK. Så vi åkte hem för att refilla med mat. Mer energi åt folket. Jag höll på dö av hunger. Och efter allt detta blev det en Ikano-runda. Very nice. Mamma skulle kolla efter julklappar åt sina barnbarn. Med andra ord, mina systersöner. Så jag ska ägna mig åt att slå in lite klappar senare. Och förutom det så ska jag även ägna mig åt att göra knäck. Jo, denna gång ska det gå bra! Träffade även min fina Linus på Ikano som hade bestämt att julhandla med sin lillebror idag. Han hade köpt min julklapp. sen fick jag pussas lite. Vill starkt veta vad jag får. He he.


Sequins, baby.


LET'S SUCK THE JUICE OUT OF THIS ONE!
Underbar svart klänning med avlånga paljetter från Nelly. 998 pix!


Vansinne.

Jag är så jävla trött. Har gosat med min älskling idag. Jag blev lite arg och ledsen en stund men det gick över ganska fort efter att han tröstat mig ett tag. Han är verkligen bäst, my love. Försöker alltid få mig på humör när jag är nere. Så efter att ha gråtit några tårar och känt mig som ett monster då min näsa är täppt och jag andas genom munnen då jag inte kan använda nässpray efter överdosering, så har jag ont i mitt huvud. Det blev en lång mening där. I just realized. He he he.

Imorgon blir det även tidig uppstigning för jag ska till dagvården och få min första spruta av Enbrel. Tror det stavas så. Mamma var och hämtade ut skiten på apoteket idag, så vi fick fylla kylskåpet med läkemedel. I mitt hem har vi "the good stuff" i kylskåpet. Addicts. Nevars. Jag är inte så sugen på det i alla fall. Lär få ont i mitt lår och börja gråta. Jag är en tönt, det lever jag med. Det finns dom som är värre än mig. Kan få det till tre på två röda. Jag känner till konstigt folk va.

Nu ska jag se Scrubs på 6an i en timme, sen ska jag sova. Ha ett fint jullov förresten. Jag fick mitt idag. Antar att alla andra får sitt imorgon eller något sånt. Långt inlägg. Ska aldrig skriva ett sånt här inlägg igen på bara skit. Så nu vet ni. Enbart när jag har något viktigt att förmedla blir det långt. Everybody is happy.


Fuel = Föl?


Jag: Jag tycker det skulle vara fint om jag fick Diesel fuel av dig i julklapp.
För det heter väl så? Fuel?
Linus: Fuel? Det heter ju föl.
Jag: Men va? Nej.. fuel är ju bensin typ på engelska. Hur får du det till föl?
Linus: Men när du tankar en bil så springer det små hästbebisar i slangen.
Varför tror du annars att det heter hästkrafter?

Ibland är min bajs så söt att jag får kramp i magen.


Me and the city.

Tessan och jag har bestämt oss för att stana lite. Båda sjuka, båda äckliga, båda snoriga som fan. What a team! Men jag orkar inte sitta inne en dag till. Och min förkylning börjar ändå bli LIIIITE bättre. Dock blödde min näsa imorse på grund av överdosering av nässpray. A mans best friend in a cold. Och jag har använt upp ett helt paket näsdukar. 10 förpackningar! Alltså 100 näsdukar och förmodligen lite till. He he. Just guess if my nose is red? Hi, I'm Rudolf. And who are you, typ.


Little purple dress.


Söta fina klänning från Nelly. Den finns även i grått och i svart.
Men jag tror att lila gör sig fint på nyår också. 299 pix & den är din!


For new years.


Söta väskor från ASOS till "the little black one" på nyår.
237kr för den gråsvarta och 2 832kr för clutchen. Sweet ones, huh?


I had a bad day.

Eller typ jag har. Sjukt jobbigt. Börjar bli uttråkad som fan. Skulle egentligen dragit till dagvården för att få min första spruta idag.. Men nej. För jag är förkyld då får jag inte det. Så måste vänta ända tills på fredag, meaning; jag måste lida i 3 dagar till. Ska även se när jag kan ta spruta mot livmoderhalscancer. Lika bra att få det gjort nu. Så då slipper jag hemska sprutor i framtiden och livmoderhalscancer och döden. Eller vad det hela innebär. . Kan man dö av det?

Nu tänkte jag se en film. En Disney jul-film. Countdown to Christmas heter den. Tankafett.com har ju en julkalender där dom laddar upp en ny julfilm för varje dag som går. Well done! Mysigt med julkänsla. Endast 9 dagar kvar till jul. Myysiiiigt!


Gratis Mode.

Tänkte tipsa om en riktigt kung sida där du kan få gratis presentkort på Åhléns, H&M, Gina Tricot och flera andra butiker. Det är ett stort urval av butiker, närmare 60 stycken, och du kan vinna upp till 1000kr. För att samla poäng värvar ni folk och fixar några gratiserbjudanden, and that's that. Så hjälp mig, peeps. Fettnajs!


Anyone kind?

Någon cutie som vill ge mig lite filmtips? Vore ju helt super, lixom!
Måste ju ha något att glo sönder när jag är sjuk och tragisk.


Converse.


Den som inte håller med mig om att dessa är cutiiiies måste dö!
Just give 'em to me and I'll be happy. Pink is a very lovely color.


Det kliar i halsen!

ÅÅÅH, jag vill dö. Det kliar i öronen, i halsen, i ögonen. Gör det det för er också när ni är sjuka eller är det bara jag som är konstig? Kli kli kli. Nyser även 24/7.

Fick förresten en busringing igår. Väldigt uppenbart att det var en busringning. Hädanefter ska jag skylla på Tereze varje gång det händer. Hon är expert på att busringa. Jävla fucktard. Blev rätt så lack. Plus att jag låter som en cpturk i filmen på hennes blogg. Tack, tack, tack, tack. Heeeeh. "Jag har inte ens abonemang".


Sopsäcksåkning.

Rubriken säger väl allt. Då inte pulkor finns tills hands så tar man en sopsäck. Jag, Linus & Irre kände för lite barnsligheter igår. Så för första gången på typ 5 år åkte jag ner för en snöbacke. Kände mig som ett litet barn igen. Mysigt var det. Men jag blev jävligt blöt. Väldigt oönskat då jag är sjuk som ett helvete. Snooor.


Färgade linser.


Vill du som bloggare få gratis linser? Skriv då ett inlägg om Färgade Linser och maila sedan blogg, namn och adress till dem. Själv tycker jag det här var superkul! Har alltid velat ha ljusblå ögon. Tryck här för att komma till sidan. POSS!


BAD behaviour.

Jag har varit utan dator nu i två dagar. Så ni får ursäkta mig så hemskt mycket. La la la. Min dörr blev även bortryckt av min mor i två dagar. Jag kan lova att jag var väldigt väldigt arg. Men nu är allt i sin ordning. Så det så. Och eftersom mina blogg/datorfria dagar inte bestod av mycket göra så har ni inte missat mycket. Hi!

For the record.

Min syster fyllde 20 år igår. Så jag slänger upp en bild på henne och grattar henne än en gång. Fast denna gången i bloggen. Vi åkte till Motala för att gratta henne, och även Linus kom för att gratta, så det blev middag och fika. Av mig fick hon en blombukett. Och så blev det en hel drös med presenter till. Hälften till 40!


I am looking.



Nu ska jag tillfredsställa er, trogna readers. Jag har kollat runt på cocoo.se där jag sökt & funnit. Fyra läckra armband som jag tyckte speciellt mycket om. Varav ett fick min syster i svart av sin pojkvän i 20-årspresent. Jag tror dock ni fattar vad jag fastnade för i tre av dessa bracelets? Jag är svag för Peace-märket. Mjao.


Yippie, good friend.

It's like this peeps. Min gamle vän Tobias Bjurén är riktigt jävla duktig. Jag jävlades med att tala om i bloggen vad han haft för sig idag. Vilket bara gjorde att jag fick dåligt samvete. Så tänker hylla honom istället. Han har en vit helg!! It's big. Så nu vet alla det, heh. Can't read my, no you can't read my poker face.


I'm sorry, I'm dying.

Tänkte börja med att ursäkta mitt dåliga bloggande. Bad update, I know. Men ibland känner jag för att ha ett bloggfritt liv. Så jag följde Linus till Elgiganten och Onoff igår för att kolla efter skärmar och nya dataprylar, cuz' he's a nerd. Drog även förbi Sole en stund och åt upp hennes toscakaka. Thank you, den var god.

Och idag har jag bara varit döende hela dagen. Jag har ont i magen, jag mår illa, jag vill spy, jag har ont i huvudet, i knäna och svanken. Jag vill helt enkelt dö. HE!


Seriously.

För att alla ska känna sig mänskliga; jag har fått en finne på näsan. Den gör ont.


Önskelista.


Nu hade jag tänkt att jag skulle skriva ner min önskelista. Så här är den;

Ipod nano, lila.
One Tree Hill-boxarna
Presentkort på GT & Bikbok.
Utvalda kläder från GT (bilder kommer)
Armband ur Disneycollection by Thomas Sabo.
Mobil - Sony Ericsson W980.
Digitalkamera - Nikon S210 i rosa.
Andy Warholes Marilyn Monroe-tavlor.
Viktor & Rolf - Flowerbomb.
Hårprodukter från Tigi Bedhead;
- Cocky
- Girl toys
- Small talk
- After party
- Superstar lotion
- Ego boost leave-in
- Control Freak-serien

Julklappstips.


Vad köper man till sin pojkvän i julklapp? Big questions.


Manlig lucia?

Fick precis veta av Linus att en kille i hans lillebrors klass blev vald till årets lucia. Så han var med på nyhetsmorgon och på SVT för att prata om det. Nyhetsmorgon pratar även med Södra skolans rektor. Nu vet ju inte jag hur seriös den här Freddy var. Men rektorn kom med väldigt dåliga argument. Hon sa dessutom emot sig själv i vissa sammanhang. Ofta hon inte varit medveten om att han var med i valet om årets Lucia? Jag hatar verkligen rektorer innerligt. HA!

Ändå lite kul. Killen verkar ju helskön. Det hade varit rätt så jävla roligt att se ett luciatåg med en manlig lucia. Visst att en tradition är till för att följa och hit och dit, bla bla bla. Men det här var ju bara roligt. Bryt traditionen och relax för fan.


Önskelista på G.

Idag var jag på stan med min syster och min vackra Linus. Så jag hade tänkt att jag skulle lägga upp min önskelista till jul här på bloggen då jag spanat in några snygga kläder på bland annat Gina Tricot. Min favoritbutik som några av er kanske förstått. Ni kanske får lite tips och inspiration samtidigt. I hope so babies.


Superslims.

Då Tessans mor & bonusdaddy var i Ryssland kom dom hem med cigaretter åt henne. Och eftersom hon är givmild och en sweetthing så tyckte hon att jag skulle ha ett paket. This works really good. Faktiskt rikitigt goda. Dock ser dom lite fjantiga ut att hålla. Väldigt tunna, så att säga. Därav namnet Superslims. Hö!


My baby.

Nu ska jag leka mamma i typ 20 minuter åt min Elibaby under tiden som mamma ska gå och handla lite gott bröd. Idag blev det hemmasittar dag för jag har hälinflammation som ibland är värre än andra dagar. Hur man lyckas med en sån, vet jag inte. Så snart ska jag äta frulle-bulle för att sedan hoppa in i duschen. He.


Who cares about.




I caught myself.


Jag kom på mig själv att gilla denna jacka i puderrosa. Hö hö. Come to mami.


Jag finner inte ord.


Kolla på klippet här och här.

Så jävla pinsamt att kolla på den videon. Hon säger vid ett tillfälle att hon inte tänkte nånting då hon fick komma upp på scenen. Well, vi märkte nog det hela Sverige to be honest. Snacka om att skämma ut sig offentligt. "Han betyder mer än någon annan. Mer än min familj". OK, pubbeunge. Hur kan någon man sett i tvrutan en gång i veckan i 1½månad betyda mer än ens familj? Jag vill ärligt bara kasta bajs i ansiktet på henne. Hoppas hennes dunderstora fest gick åt helvete och att alla som hon känner inte vill känna henne. Pinsamma jävla unge. Jag dör.


Season 5, episode 9.

Sådärja. Nu har jag Desperate Housewives nionde avsnitt av säsong 5. Och nu är jag lycklig. Så nu ska jag nörda. Fick även precis nys om att GG kommer ut imorn.

Sovasäng.

Det blev inget pluggande med Tessan idag. Vi orkade helt enkelt inte. Så mycket för "we are good". Istället åkte vi hem till henne och kollade på Andra Avenyn. Vilket resulterade i att jag somnade. Nu är vi inne på våran andra kopp te och kollar på Gossip Girl istället. Sova lite till snart, kanske? Mmmmh, mys. Sleepy.   ♥


RSS 2.0