New stuf.

Jag kom hem med en tröja igår, från GT. Och en coca cola, hö hö.

Caroline; is the reason 4 the word bitch.

Carro & jag i måndagskväll efter en fika på Steves.

Höhö, just kidding. Hon är wonderful and totally lovely. Men det är rätt passande, eftersom vi tycker att Carro ser bitchig ut. ;) Hängt med bruttan idag. Vi var inne på Gina i typ 2 timmar. Vilket slutade i stress till H&M och förbi Scorett en sväng. Lovely. Och imorgon blir det Varamon tidigt klockan tio. Tillsammans med just; Carro! Och Sara och Sandra och Amela. Yes. Jag ska bli brown!

Nightspirit.

Jag känner för att skriva så här under nattkvisten. Jag borde sova. Och jag ska. Först vill jag bara tala om att jag tror att det gick bra på matteprovet. Har en fin magkänsla. Jag förlitar mig på den. Resten av dagen har gått till att skratta. Massor. Flickorna, fejnt. Och jo, skämma ut mig också, lite sådär lagom halvt, ni vet va. Låtsas att det regnar typ. Jävla hjärta, jävla ben och jävla slump!!

Nu pratar jag med Mathilda på msn och tycker att hela hon är nåt av det underbaraste som finns. Jag vet inte vad det är, men hon lyser upp med sina otroliga ord & meningar och konstiga bravader som vanligt. Dom få gångerna vi faktiskt pratar - den ni. Puss på henne! :)

En dagens.


I dess enkla form - en outfit.

Tee - H&M
Bikini - H&M
Denimleggings - GT
Halsband - Id-bricka, lalala.

U think u know me.


- But u have no idea.

Jag tänkte ta mig en sväng ner till staden för att träffa favvisbrudarna över en fika eller nåt. Det är fint väder och jag har längtat efter sol. Men jag känner mig sjukt seg idag efter att ha haft jävla sommarskola. Så känns rätt pissigt ändå. Har prov - omgång 2 imorgon. Det känns rätt kasst att jag har matte under mitt sommarlov. Men jag har dragit det på mig själv. Imorgon är det över och jag hoppas på G åtminstone i två moment till. Så slipper jag ta igen alltihopa på nytt i höst. Bla bla.

Jag har förövrigt glömt mina solglajjor hos Erika. Jag blir ledsen. Skulle behövt dom ikväll. Men nu först; en sväng ner till min mormor och gnälla lite på henne. Smell u later, loserkidz! Pööözz.

Låttips: Youngbloodz - I'mma shine

Älskade gossip.


Den här bilden är så perfekt på alla sätt.

Jag älskar Chuck! Jag önskar att jag var Blair. Jag är kär i en karaktär som inte finns. Wow. Hur patetisk får man bli? Jag älskar honom. Inte Ed Westwick. Utan Chuck. Mother-Chucker. Love him. Och vad gör jag nu - när jag sett sista avsnittet av säsong två? Sånt jävla perfekt slut.

Och ja, believe me. Jag lipade som bara fan. Det var lovely. Wonderful. I adored it.

Åååh.

Depp i mängder. Varför känner jag mig så deprimerad? Crap. Jävla väder, jävla sommar, jävla allt. Jag har en enorm irritation som byggs upp inom mig just nu. Ibland undrar jag varför jag är så korkad. Vissa saker avstår man bara från, det vet ju vem som helst. Men neee, jag ska göra allt! Allt som alla vet är dumt. Including me. Dum i huvet. Dum dum dum. Nu ger jag upp. Sorry.

Nu ska jag lägga mig i min säng och nörda dom sista avsnitten av Gossip Girl. Jag hoppas att dom är så bra så jag kan tjuta till dom lite. Det vore värt. Det vore awesome. Awesomeness.

Bum bum bidum-dum.

Nu var det ett tag sen senast. Ja, det ska jag tala om för er att det var. Mycket har hunnit hända under dessa 2 veckor och 4 dagar. Jag har försökt skärpa mig i skolan det senaste taget och nu i helgen så har jag varit till Sundsvall med min äldsta syster som nu kommer ha en del tid över, så även hon ska börja blogga. Ska bli intressant ni, losaaahs.

Jag var barnvakt åt lille Eddie och lekte assistent åt henne under en fyra dagars period då hon hade RKUF-möten att sköta. Tog mig en liten sväng till Härnösand också när jag ändå var i krokarna. Kändes lite sådär nostalgiskt roligt att åka dit efter ett år. Så jag träffade på gamla vänner som jag inte stöter på alltför ofta och lyckades bli smittad med en underbar förkylning av min vän Hegga också. Den var välbehövlig. Not :)

Nu så ser ni också kanske att min design är ny. Så här ska bloggen se ut ett tah framöver. Och detta har jag min Joakim att tacka för. Han är redigt duktig på webbdesign. Och tänka sig att vi gjorde en bra deal. Det lönar sig att ha kvar sina vänner från förskolan. Hu-hu. Ta en öl snart?

Nu tänkte jag ta mig en cigg på balkongen och sedan måla lite ramar. Lite bilder från Sundsvall och annat smått kommer så småning om under dagen. Och helvete vad bloggning det blir framöver. Tänka sig, vaaa!

RSS 2.0