You got me obsessed.

Jag har blivit utmanad av http://mathildawesterlund.blogg.se

Reglerna är följande:
*
Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
*Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
*Utmana 7st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
*Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag är extremt bekväm och hatar att städa. Så mitt rum kan se ut som äckel i dagar tills det att jag får största rycket och ska städa. Jag har heller aldrig orkat lära mig att laga mat. Så det är inte min starka sida. Matlagning är en konst.

2. Jag är grymt beroende av att pussas och skulle kunna pussas timmar i sträck. Min pojkvän får stå ut med det.

3.
Mitt humör är inte det lättaste att handskas med då jag väl "tick off". Helst vill nog ingen vara i min närhet.

4. Jag har en enorm skräck för fönsterrutor och mörker sen det att jag var liten. Så att skämta om "en man vid fönstret" gör mig sjukt panikslagen.

5.
Jag har alltid upplevts som största bitchen vid första anblicken, jag är verkligen ingen bitch. Möjligtvis ibland. Vad detta dock beror på är blickar jag ger omedvetet. Men ibland så är dessa blickar faktiskt avsedda att vara bitchblickar. Men dum i huvet som vissa är förstår dom inte det. OJ, he he, nu var jag visst lite elak.

6. Jag är envis som fan och är van vid att få som jag vill. Så när det inte går enligt min tanke blir jag sjukt irriterad.

7. Kiss & bajs-åldern lämnade nog dom flesta vid typ 8 årsåldern. Jag är kvar i den och lär vara det FOREVER! Jag älskar bajsskämt och skrattar fortfarande som en 5åring åt dom. Och jag vill ha Kiss & Bajs gubbarna på min hylla! Den ni.

Jag utmanar:

Jag orkar inte blogga.

Jag har inte haft lust till det alls. Så nu vet ni det. Därav inga bilder på nånting, what so ever. Är så jävla trött så skulle kunna dö på fläcken. Var i alla fall på Gina och utnyttjade mitt presentkort idag med Täsi. Det blev en kofta och en tisha och jag har fortfarande pengar kvar. Så lacktights nästa, kanske? :) Jag lovar att jag ska sluta vara så jävla slow. Men jag gillar slow. I'm too cool to know you. Hä-hä.

Nu hade jag tänkt att tjocka ner mig i sängen och kolla på Mamma Mia med chips & cola. Tack för fett och socker. Nu får jag väl gå upp de kilona som jag gått ner.

Sweet seventeen.


Idag fyller jag år! Nu är jag ett år närmare 18 och jag känner mig inte ett dugg äldre eller mognare. Men jag är fan så jävla king att ha överlevt till 17. Och hunnit med en del har jag gjort. Nu ska jag klä på mig och vänta på min boyfriend. Senare blir det tårta & lite presentöppning. Bilder på gifts&cake läggs upp senare.

Gårkvällens outfit.



Så igår blev det lite festande. Då det inte blev bowling med Täsi följde jag Sara & Carro på Halloweenfest i Tannefors. Skapligt nice in my opinion. Länge sen alkoholen rann ner i magen på mig. Well, gömda kalsonger, Redbull/Vodka och Carros fylla gjorde kvällen. Dock blev det rätt tidigt. Bullätning när jag kom hem!

Under gårkvällens festande såg jag ut såhär;
Svart top - Gina Tricot
Kjol - Avklippta Lee-jeans
Leggings - Gina Tricot
Halsband - Gina Tricot
Armringar - H&M

Desperate teenager.

Jag och serier. Vad mer finns det att säga? Efter gårdagens tv-avsnitt av Desperate Housewives blev jag tvungen att tanka hem avsnitten som hunnit komma ut. Så jag har suttit och sett fyra avsnitt av DHW från säsong 5. But I'm not telling you. Spännande är det i alla fall. Inte riktigt så som jag kunnat tänka mig att det skulle bli, men bra still. Maybe even better. Desperate for m o r e!

But seriously though - damn it, Eva Longoria.. vad har  hänt med din rollfigur?! Jag blir fan avskräckt från att skaffa barn om det är sådär dom vill få fram en tvåbarns mamma som en gång varit rik och vacker. Well.. never having kids, ey?

Brownie.

Jag är en riktig brownie. En riktigt snygg sådan. Tack och hej. Nu ska jag tralla till stan and meet up my boyfriend. Förresten så är detta min tredje nikotinfria dag. Jag är en ny människa. Så ny att jag faktiskt ska ta tag i att göra min äckliga APUrapport senare ikväll. Måste dock skaffa Word först. Jag älskar mitt hår. Mjao.

I'm good to go.

Ska alldeles strax färga håret. Har varit så jävla less på min hårfärg jättelänge nu. Tror jag senast färgade det i mars eller något. And that's a fucking record. I alla fall för att vara mig. Well, ni kan ju tänka er själva, från mars till oktober. Sommarsolen satte sina spår och blekte det kan jag tala om, det säger väl det mesta? UGLY! It looks like crap. Så nu blir det en fin och jämn brunfärg. Tack att jag är bäst så jag kommer undan med sånt här. Bild kommer senare. Kiss & bajs.

Bigami i all ära!

Så vad säger ni peeps? Är det monogami eller bigami som gäller? Är det ens någon som tror på monogami? Det känns som lite overrated. Det känns som att det mest bara finns i sagor nu för tiden. Visst att man kan tänka tanken; vad fint det skulle vara om det fanns en som man levde resten av sitt liv med. Lyckligt. Och höll sig till denna människa. Enbart. Vackert. Want to be Cinderella. La la la.

- Haha, jag är en kärleksmagnet. Behöver många män.
- HAHAHA. Bigami i all ära!

Onödigt tänke, tänk om.

Satt igårkväll och gick igenom hur många gånger jag tänker 'tänk om' under dagarna. Och det är så jävla ofta. Det kan vara minsta skitgrejen som blir till en 'tänk om' tanke. Jag kommer bli psykiskt sjuk. Min senaste 'tänk om' tanke var hur mitt liv hade sett ut om jag aldrig flyttat från Lycksele. Den tanken slår mig rätt ofta. I can hardly imagine. Tänk er en liten håla med 9k invånare, där alla känner alla. Alla känner till vad alla har gjort, vad dem tänkt att göra and so on. Och att stället står still.. ett och ett halvt år senare. Allt är som vanligt. Jag har alltså inte missat nåt. Och jag förväntar mig inte att göra det heller. I never have. Nu vet ni.

And that's how I feel about Lycksele. Men även fast jag tycker så illa om att det är en sån liten stad så saknar jag tryggheten där. Fast jag kan inte undgå från att känna mig så jävla lycklig som faktiskt flyttade. För det finns de som är fler än vad mina tio fingrar kan räkna, som valt att bo kvar där men inte kommit någon vart. Nu låter jag möjligtvis väldigt nedlåtande. Ta illa upp, for all I care. Men man stannar fan inte där om man har ambitioner. That's just the way it is. Och jag tror att alla som bor där vet det. Oavsett om de vill erkänna det eller inte. Kissi mjao.

The city has no limits.


Man gör alltid av med pengar då man är med mig, om man ska lyssa på Linus. Well, jag hittade i alla fall en snygg Levi's tee till hans garderob. Så glad ska han vara. Eller i alla fall hans garderob. Sedan fick hans gymbag känna på lite gym-tillbehör. Mindre intressant. Jag fick i alla fall pussas idag. Mina läppar är mätta. Tack sa jag. Nu behöver jag ett substitut för kisses till på onsdag. Raaur.

C r a v i n g s.


Min kärlek till dessa är enorm. Jag kan se tusen outfits som dessa skor går ihop med. Och så jävla billiga. Finns på Din Sko, 399 pix. I WANT THEM. Nu vet ni vad ni ska köpa till mig i födelsedagspresent om 7 dar. Surprise me, bitchÄs! Hä hä.

Gossip.

Har precis sett det senaste avsnittet av Gossip Girl. Men min irritation blir enorm av att måsta vänta två veckor för att se the 7th episode. Som jag även måste göra för OTH. Jävla serier - it's turning me into a fucking addict. C r a c k h o e.

Hade tänkt att se Because I said so nu, sådär innan jag slaggar för natten. Även då min vän är en tjurskalle och surar för okänd anledning. Han har ingen lust att snacka. Vilket minskar min lust att snacka. Ilandsproblem. Try Africa for a change.

Och imorgon är det tidig uppstigning. Jag ska inhandla Linus födelsedagspresent och sedan umgås med parveln. Och detta med present har varit så jävla svåååårt. Hur vet man vad man ska köpa till sin pojkvän? Jag satt och brainstormade med hans lillebror en stund och han gav mig lite hjälp. Så han får ett stort tack i min blogg för att jag vill ha han som lillebror! Tror dock inte att Linus är så angelägen att ge bort honom. Synd för mig. Men jag har mina bebisar.

Do and don'ts.

Jag har tagit mig från metrobloggen för att börja blogga här. Tyckte att Tessans blogg blev så mycket finare än vad man kan fixa på metrobloggen. Därav mitt medlemsskap här. Förhoppningsvis blir detta även bättre. Får vi hoppas. La la la.

För övrigt har jag varit på vårdcentralen nyss för att prata om några blodprover och vad dom visade. Jag har helt enkelt fått en lista på do and don'ts. Do eat breakfast. Do drink water. Do eat better. Don't smoke so much.. och så bla bla bla. Inget som jag inte redan visste. Men där sitter dom och pumpar på info i ett i alla fall. Well, let me die så blir det nog bättre. Joo, ibland tycker jag synd om mig.

Hade tänkt att gå och stoppa i mig några croissanter med nutella på nu. Fatass.

RSS 2.0