Matthew Williamson.


Jag införskaffade mig en tee från Matthew Williamson for H&M i måndags. I'm glad. Köpte den i storlek L för att den skulle bli lagom oversize. Perfect. Måste vara månadens bästa köp! Hihihi.

Going blondie.







Jo nu är det så va, att jag bestämde mig för att bli blond. Bättre bilder kommer när håret ser bättre ut. Ska slinga ännu en gång. :)

Håller för tillfället på att färga Soles hår. Fixar utväxten och ska slinga hennes hår ljusare. Ja, vi har en grej för att se likadana ut i håret. Det har oftast blivit så. Så nu vet alla det. Hon vill ha drastisk förändring i sitt svarta hål. Så jag ställer upp. That's what u do. He!

Jaaaa ni.. Sedan ska jag vidare till Täsi i Norrpan och umgänga lite. My sweet little friend. Hon är verkligen guld, hon. HIH! Lille vääään.











Cute friend of mine.


Bilden ser fuck'd-up ut, & som vanligt är Linus ett ljushuvud. ;
)

Var i Motala i dag för att göra min syster lite sällskap. Vilket ändå började med att jag träffade min fjantiga Linus. Vi kollade tv, pratade bajs och mongade oss som vanligt. Inga konstigheter.

För övrigt så ska han med mig till balen. Det var nog mest därför jag skulle skriva detta inlägg. För att han mot sin vilja ställer upp för mig. Bara för att jag är jag, som han sa det. Naw. Lille bäste vän. Nog så är det ett år kvar. Men han vet att han får fan om han bailar innan. :) POSS!

Man har så kul med toffifee.


Nu är det så här va, kära människor. Jag har svullat idag. Ätit snickers, toffifee och suttit här. Tjockat som fan. Dragit några cigg med min mor emellanåt. Nu ska jag se Gossip. Awesome.

Ny kategori!

Min msn-vän Hugo tyckte att jag skulle lägga till en ny kategori eftersom jag tydligen är Pazie Beckham. Eller nåt. Det blir alltså en kategori som ska fyllas med outfits för honom och för henne. Den ni. Usch, nu måste jag bli bättre på det här med bloggning. Jag är så jävla slö.

Håll utkik.

Journalist nästa?


Jag har allvarliga problem med att komma i tid. Funderar på att ta upp det här med en psykiatriker, eller nåt. Så han/hon får hypnotisera mig så jag alltid kommer i tid. Hur nu det är möjligt. Missade hela bildlektionen imorse och på det fick jag en streckvarning av min bildlärare. Oh, that's lövely. Så nu får jag slita röven av mig och lämna in alla uppgifter. Bajs.

Efter bildlektionen, som jag missade, så gick vi rutinmässigt ner till gallerian för att köpa en kaffe. Och sedan gick vi till Corren på studiebesök. Det var rätt awesome. Jag har aldrig riktigt fattat hur coolt journalist-yrket egentligen är tror jag inte. My oh my. Journalist nästa? MOW.

Turkey.


Den jäveln som inte röstar på Turkiet (Dum tek tek) på lördag..
Fan vilken brud alltså! Hennes musik give me the tingle.

Hadise - Deli oğlan

Skinnbrallan.

Jag är crazy. Jag är in love. Jag är crazy in love. OM jag vill ha these ones on me every day. Även när jag sover. Finns på melita.se för er som vill vara mig, för att jag är awesome.

Minishortsie


Dessa vill jag ha. Jatack! I min garderob.

Förövrigt: mitt knä har damp. Fitta.

Modevisningsträning.

Just nu.. förutom att vara rädd för en hemsk sjukdom, så sitter jag & Täsi och fördriver tiden i bibban. Vi ska nämligen ha modevisningsträning inför imorgon. Där ska vi vara och hjäla till backstage med modellerna och klä på dom och bara vara allmänt i vägen och stressa sönder dom stackars flickorna. Well, förhoppningsvis är det inget som spricker idag! Mellan kvart över 16 och 18 ska vi "slita som djur". Superawesomeness and very very lövely. Nooot. Jag lider av.

Jag sökte och fann en knöl.

Ja! Så illa är det. Jag tror jag har cancer. Eller struma. Eller nåt annat hemskt. Jag är hypo, ja, det är jag! Det vet hela världen. Kanske inte riktigt hela världen, men nästan. Den sitter liksom just under hakan, strax ovanför strupen och känns som en böna på 8 mm. Gör liksom lite ont.

Det här är ju fruktansvärt. Tänk om jag ska få cancer eller nån svårartad sjukdom nu plötsligt? Som att jag inte hade nog. ÅÅÅÅH, jag dör. Nu måste jag till vårdcentralen. Annars avlider jag.


En dagens.

Länge sen en dagens.

Tröja - Vero moda, shorts - avklippta jeans
Strumpbyxor - Lindex, skinnpaj - Vila & pricken över i; Converse.

Modeillustrationer.


Det här är mina brudar. Och mina kläder. Ja! Jag har gjort detta alldeles själv. Och jag är nöjd. För första gången, typ. Detta ska alltså bli en kollektion i en egendesignad mapp som jag har stänkt färg på. Awesome! Resultat ser ni sedan! Tänkte bli klar med det ikväll. Thumbs up!!

Nu: färga mammas hår!

Hot sauce.



Plugglisa kallas jag tonight. Samhällsprovet ska gå great imorgon tänkte jag. GL till mig. Och tacos fick jag till middag ikväll! Med ett glas rött vin till. Och lite hot sauce. That's lövely. FINT!

Världens finaste plats.


Världens finaste plats är där man har roligast även om det bara är för stunden! Det kan vara vart som helst egentligen. Så länge man trivs. Jag trivdes med Carro i H&M's provrum idag. Totally awesome. Vi lyckas dessutom jämt se så snygga ut på bild ihop. Det är en grej vi har.

Vi satt hos Sara och åt kakor och grejer och drack kaffe, och innan det blev det ett himla missförstånd med Robins tatueringstid på MaxTattoo. Och allt slutade i kaos. Men vi återfann oss senare på stan. Och då hade vi rätt trevligt , I think! Carro var bara tvungen att ha sig nåt.

Så opepp.

Det blir springning imorn på idrotten. Jag vet fan inte hur mitt knä ska palla. Två jävla kilometer utan att stanna. Aja, jag får väl stå ut med ett knä ur led eller så. Jävla fanskap, dör.

I övrigt har jag färgat Erikas hår ikväll. Hon är my regular costumer. Hö hö. Det blev rätt nice. Slingat i typ två nyanser ljusare. Lite som highlights. I'm awesome. Ska se slutet av PR nu. :)

It feels just like summer.


Just for fun.

I go down as one of the greatest.

Så fucking trött att jag skulle kunna dö! Åh. Jävla värd dag också. Stiger upp klockan 10 i 7 enbart för att vara i skolan under en halv lektion. Sen tog vi brudar bilen för att åka och boka en tatueringstid. Men var det öppet? NAÄ! Så vi drar och gör det imorgon istället då Robin ändå är igång vid 12. Det blir nice. Jag är så jävla pepp på att få min första gaddning gjord! Mr mow.

Nu tänkte jag stoppa i mig mat i mängder. För fyfan vad jag är hungrig. Fucking mow. Sen ska jag åka och träna vid tre tänkte jag och förmodligen få en massage och hela kroppen utmärglad. Uuuusch, vad jag inte orkar göra det, JUST IDAG. Vill bara sova. OH, crappy day.

En rapande apa heter Carro.

Min vän apan, aka Caroline, hon är en apa som inte kan rapa. Och ändå så gör hon det. I mitt öra dessutom. Eller det var en minirap, typ bubblande. Lite äckligt. Vi ska spela in våran första singel snart! Hö hö. Den är asbra. Handlar om hur vi gillar att dela killar och att vi är horiga och tror att vi är modeller. Ascool. Vi har ätit oss feta på hamburgare och jag har gått vilse i Lambohov. Carro sprang och letade efter mig i två timmar. Sen kom hennes cykel också. Sen gick vi hem. Nu kan Carro knappt andas och jag frågade precis "Vad saru att du sa saru". Nu dör hon. Avlider. Lider av. Lider av vaddå kan man undra. Jo.. av svininfluensan. ;)

I feel so untouched right now.



Sådär mysigt hade jag & Sara i Berg. Nu tänkte jag dra mig vidare till Carro en sväng. Jag har varit hemma och käkat och grejat. Vi tänkte att vi skulle plugga lite samhäll. Så duktiga är vi! :)

You make me wanna lala.

Jag och Carro la oss och trodde att det var två röda ögon i taket inatt. Fyfan vad jag skrämde upp henne. Vi hade i alla fall en mysig brudkväll. Vi tänkte oss lite herrsällskap också för trevlans skull. Men det sällskapet kom aldrig. Jaevla svikare! Jag tänkte att jag uppdaterar om glass-Berg-trippen från igår senare. Tog en del mysiga bilder som ni ska få se vare sig ni vill eller inte. Hah! Nu blir det cigg on the altan med Säret, och senare ska jag nog knalla hemåt. :)


Crap-head.

Ja, jag har ett crap-head. Min utväxt ser ut som fan. Jag har en kuk på huvudet! Och den stör mig som fan. Måste slinga håret igen, snarast. (Kuk - Liten utväxt, om ni undrar). Jag tänkte slänga på mig lite kläder nu, sminka mig för att se decent ut. Snart kommer Sär och hämtar mig med bilen. Vi tänkte dra till Berg och käka glass och njuta av det härliga vädret. Oh, how I love summer. Blir chill-brudkväll och Säret ikväll. Film och fett, tänkte vi. Very niiice. :)

Valleborre.


Skinnpaj från Vila, lacktights & trashtee från GT,
pumps - Vagabond och brills från H&M.


Ja ni, kära läsare. Jag tänkte ge er en update på igår. En väldigt tråkig fest hos en kille jag inte ens kommer ihåg namnet på, där idioter gick omkring och tyckte att lustgas var ascoolt. Jag tappade väldigt snabbt suget. Så vi drog vidare till en krog i stan och satt där på Lascala i typ en timme, kanske lite mer. Sen trippade vi hemåt Carro & jag. SÅ arga, haha.  Kul. Mieow.

Förövrigt tycker man att folk kan öppna käften ibland istället för att sitta som idioter, heeeh.

RSS 2.0