Jag klarar inte av stress!

Nu måste jag fan stressfixa mig. Om mindre än en timma ska jag ta bussen till stan. Hur nu detta ska gå. Jag som är långsammast i världen. Nu sliter jag mig från datorn. Fest ikväll! Göttfan.

New header.


Se där! Blev less på min graffiti header. Så det fick bli en ny. Den fick bli gjord på nån timme eller så då jag inte orkar lägga ner extremt mycket tid. Den är ändå i ungefär samma stuk. Jag är nöjd. Tills vidare. Vad tycker ni då, små bajsarna? Suger eller duger, hiss eller diss? Haha, blä vad fult det låter.

Femtio cent.


Det blev inte att jag kollade på Bedtime Stories. Såg istället Get rich or die tryin'  för första gången. Så stark film! Men den var jävligt bra. Jag ser 50 cent med andra ögon nu. Nice! He's really good, ay.

Lista.

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

Jag utmanar: alla som vill.

1. Vad heter du? Paz
2. Ett ord på 4 bokstäver? Plan
3. Flicknamn?  Penelope
4. Pojknamn? Philip
5. Yrke? Polis
6. Färg? Purpur
7. Klädesplagg? Parkas
8. Mat? Pizza
9. Sak i badrummet? Peeling
10. Plats/stad? Puerto Rico
11. Orsak att vara sen? Problem dök upp.
12. Något man skriker? Piss!
13. Film? P.S I love you
14. Något man dricker? Piña colada.
15. Band? Pussycat dolls
16. Djur?  Papegoja
17. Gatunamn? Platensgatan
18. Bil? Porsche
19
. Sång? Paper gangsta - Lady Gaga
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Paintball

Tidig fredag.

In bed I lay - with nothing but your t-shirt on.

Hade tänkt att typ lägga mig i sängen och kolla på Bedtime Stories. Har fortfarande inte sett den. Lär ju förövrigt somna. Trots en kopp kaffe så vill mina ögonlock bara falla. Har spelat lite Mario Forever. Det gick rätt bra tills jag råkade trycka Esc och förlora hela spelet. Det sparades alltså inte. Skit. Crap. SurPaz. Well.. man kan inte alltid ha tur, eller hur. Especially not me. Mow, som täsi says.

Innan jag ser film tänkte jag ta mig en cigg, förbereda två snickers och ett glas vatten. Känner mig så nyttig när jag säger att jag dricker vatten. Nyttigt! Måste se till att jag inte torkar ut. Hydrate :)

I'm a wiggah.

Jag solade igår. Jag blev brun. Det var nice. Jag blir typ aldrig brun. :)
Varsågod för informationen. Trevligt att dela med sig. Jag ska bli ännu brunare.


Couldn't care less.

Uuuh. So tired och sliten. Kom hem från träningen för cirkus en kvart sen. Slött men ändå jobbigt. Måste säga att det känns nu så här i efterhand. Jag är så nära otränad man kan komma att man skulle kunna tro att jag och "otränad" var syskon. Jag ska ha en fit body och fetingsnygga armar.

Förövrigt hade jag min första filosofi lektion idag. Tack vare bussäckelcpt så kom jag sent till den. Det var ju mycket trevligt. Inte. Men läraren är rätt flum, så det var inga större problem. Trött som fan är jag också efter en rätt så sömnlös natt. Jag kan inte sova när det är för tyst. Den ni! Weirdo.

Och nu försöker jag få någon att prata med mig på msn. Och den enda som ställer upp är min sanna vän Tereze. Jakkish kan gå och bajsa i en mindre hög nånstans. Jag är glad! Enodorfiner i mängder. Det gör sig bra att träna! Jag känner mig mäktig. Och apelsinjuice behöver jag. Gotti.

Gosi.

Sleepytajm snart! Jag ska dricka liter med vatten så att jag inte torkar ut. Blä. Se lite Bridget Jones. Det som är kvar i alla fall. Och dricka ännu mer vatten. Torra läppar. Usch. VATTEN! Godnatt, peeps.

Go kill yourself.

Mjaaau. Jag mår så bajs. Min mage vrider sig, mitt hår är så blött. Var ute i typ 10 minuter och kom in och såg ut som en jävla snögubbe. Snöflingorna som faller är säkert 3cm stora. Jag som trodde att snön bara skulle försvinna. Fast då så förvarande ju i och för sig Erika mig om att det skulle snöa idag. Är så less på vintern att jag kan dööö. Jag ska inte prata så. Folk kan tro att jag är emo.

Sen var festen rätt nice igår. Men som sagt, så mår jag bajs. Jag tänker INTE gå ut mer idag. Ska duscha och lägga mig och sova. Sova, sova, sova. Mjau. min säng är skön. Med nya påslakan. Den är fin också. Mitt rum är fint. Jag ska sluta svamla nu. Det ser bara konstigt ut. Ska dricka kaffe nu!

Kreativt.


Slänger upp en outfit som jag tycker ser vardagsfräsch ut.

Look inside your tiny mind.

Do u get a little kick out of being smallminded?

Nu ska jag lägga mig i min säng och läsa nya Glamour, snart ska jag äta, sedan ska jag duscha. Något som jag borde gjort för länge sedan. Känner mig aningen ofräsch att inte ha duschat idag. Blä. Och later on får vi se vad som händer. Kanske blir det någon liten utgång. Sånt som märks.  ♥

New from Puma.

The kids are in danger, they're all getting habits.

Fick en Pumaväska av min syster som varit i Turkiet. Jag har varit ute efter en lite sportigare väska i läder. Vem känner mig bättre än min syster? Thank you. Nu hänger den fint på mitt klädställ. Mow.

I like it rough.

But the truth hurts and lies worse.

Nu ska jag se film med Erika. Först ska vi se The strangers och sedan Bedtime stories. Myspys kväll om ni frågar mig. Vi ska även vänta på att mamma bakar en kaka åt oss. Hii. En blåbärskaka. Så det så. Mow, oh. So cosy, hih. Och till det ska vi dricka vatten! Vatten.. så jävla nyttiga. We're allmighty.

Slapp fredag.

Jag har fått följande gjort idag:

- Jag har rotat igenom 2 flyttlådor fulla av minnen.
- Jag har blivit ledsen, och sedan fått upp mitt humör.
- Jag har dansat omrking som en galning.
- Jag har umgåsat med Erika.
- Jag har fått någorlunda ordning på mitt rum.
- Jag har enbart rökt EN cigg, och nu övergår jag till nummer två.

Tack för mig, för nu. Hi hi. Poss!

Milky milky ride.

Åh, denna dag, underbara dag. Jag har sovit som fan inatt. Alltså verkligen! Så damn slutkörd i kropp och själ. Vaknade av att Erika ringde för ungefär 20 minuter sedan. Hon ville veta när hon skulle komma hit. Nyvaken som jag är säger jag "Nu om du vill". Well, det funkar för mig. Mow    :]

Jag ska ta mig upp till förrådet och hämta lite grejer från gamla flyttlådor. Jag ska berätta en grej för er, kära läsare. Jag har bott i denna lägenhet i mer än 1½ år. Och ändå så först i veckan har jag köpt möbler och inrett som jag vill ha det. Varför? Jo, för att jag är lat. Oh, so lazy. Ja. Och för att jag inte spenderat tillräckligt mycket tid hemma för att känna efter att det behövdes. Och mina flyttlådor har stått exakt likadant orörda i 1½ år. Alltså.. sen jag flyttade från Lycksele. Daaamn. Men nej, nu är jag hemma! Nu ska det mesta upp igen. Färgglatt & bärluktande rum. Oh va mysigt! Hih.

This is why I'm hot.

I'm hot cuz' I'm fly, u aint cuz' u not.

Den ni, ta mig på orden. För det är sant. Höhö. Så sant att jag tryckt i mig en hel påse Naturchips och ändå ser lika fab ut. Jag ska aldrig bli fet, la la la la. Det står förvrigt en cider i kylskåpet och väntar på mig. Den säger Hej hej, drick mig. Fast nu dricker jag vatten, cuz' I'm hot. And u're not!

Sun is in the sky.


Köpte mig ett vitt brottarlinne, lite loosefit. Nödvändigt, aharu. Det var det.
Jag är så less på människor. Ska enbart prata med djur & skuggor from now on.

Nya möbler.


New stuf from IKEA, jag är helt såld på mitt röda databord. Gulligt. Mitt rum ser typ äntligen ut som jag vill. Nu fattas bara tavlor och lite prylar, fast det tar jag till sist. Tack mamma & pappa! Hih. :D

Ska tillägga att jag är SÄMST på att montera upp möbler. Jag har inget tålamod alls. Har fått utbrott mer eller mindre flera gånger under gårdagen och idag. What to do. Imorse smällde jag även till min läpp med en stolpe till mitt gamla databord. Så jag hade en redigt fin fläskläpp. Mindre nu, men det ser lite lustigt ut. Yey. Jag är så jävla duktig. Men jag lyckades. Huvudsaken, right? Hehe.

Baabies.

Well, I give you that. My new babies. Jag älskar dem. Mow, ja, det gör jag. ♥
För övrigt är de gråa och inte svarta, så vi är överens på den punkten, hih.


Guitar Hero pro?

Jag och Täsi satt och lirade sönder Guitar hero. Och jag är deep concentrated på bilden. Dock var jag inte riktigt lika duktig som min kära vän. Och ännu bättre lär hon ju bli. Rematch, nästa? Mow.


Dagens.


En dagens till mina kära läsare.
Röd tee - Gina.
Lacktights - Gina.
Shorts - avklippta jeans. Selfmade!
Armringar - H&M.


I'm gonna rule the world someday.

Det finns nog inget värre än att vakna till att mamma kommer och öppnar mina jävla persienner och börjar "kom nu, upp och hoppa! Nu ska vi äta" och pappa som skriker innifrån vardagsrummet efter tio minuter "MEN UPP MED DIG DÅ!". Kan man vara mer otålig? Jag stiger väl upp när jag känner fört, jävla bajskorvar. Hur svårt kan det vaaaaa? Hatar att bli väckt. Blä blä blä.

Nu är jag i alla fall uppe sen 40 minuter tillbaka. Jag ska hoppa ini duschen efter att jag druckit upp mitt kaffe, och sedan dra mig vidare till Täsi. Hon försöker få sin mami att köpa Guitar Hero så vi kan lira sönder at her place. Och jag suger även väldigt rejält på det. Men övning ger färdighet.

Destined for greatness.


Cleaning out my closet.

Så där ja. Nu har jag inga kläder kvar typ. Och fyfan vad tråkig garderob jag fick plötsligt. Svart, grått och vitt. Nice! Fylla garderoben på nytt? Jatack! Så då vet ni vad som händer i veckan, hih.

Nu är jag helt slut av all "feng shui". Så jag tänkte slänga mig i soffan och kolla ännu mer feng shui. Simon & Tomas nästa. Sedan Lipstick Jungle. Och vad som kommer efter det.. jadu. 16åriga flickor som är inne på helt fel spår. Svårt att vänta tills man växt klart och utvecklats? Blä. You girls suck.


Helt slut.

Jag har precis stigit upp. Verkligen alldeles precis. Sitter i trosor och min nollnings-tee som är så himla vacker. Och jag är kissnödig som ett djur. Under en timme ska jag lyckas hinna äta, se någorlunda presentabel ut för omvärlden, för sedan ska jag träna. Om en timme. Och jag känner hur död jag är. Orkar inte träna. Men nu fan i mig ska jag ta mig i kragen! Im'ma be a good girl. :D


It's like OH!


Nu måste jag dra tummen ur röven och börja städa. Om ni förstår vad jag menar, liksom. Jag står inte ut längre. Jag börjar känna mig helt klaustrofobisk i mitt egna jävla rum. Då är det illa. Jag måste även rensa ut en massa kläder ur garderoben då hälften inte får plats och ligger på golvet. Jag har för mycket som jag inte använder, helt enkelt. Mow mow. I'll keep u updated. Frustration.


Geografi + Paz = forever true?

Satt precis och tänkte på min allmänbildning. Och jag kom fram till att antingen var jag bara allmänt dum den dagen, eller så har jag förlagt min hjärna. Totalt åt sidan. Well, jag och en kille satt och pratade om en annan kille. Vad ska man säga.. ibland blir jag så förundrad av mig själv.

Jag: Vart är han ifrån?
A: Från Kosovo.
Jag: Va? Är han ryss?
A: Kosovo ligger inte i Ryssland, Paz. Det ligger vid Serbien.

Och jag stretade emot och fortsatte med att Kosovo är Rysslands huvudstad och jag var så jävla övertygad. Tills vi googlade. Och fyfan vad fel jag fick. Alltså, jag satt och svalde det. Jag blev arg för jag var så säker på att jag hade rätt. Jag måste bli bättre på geografi innan jag öppnar käften.


Today I'm wearing.


Yes, what am I wearing.. allt från Gina Tricot. Vem är Gina's stammis då? Haha. För övrigt måste jag tillägga att flätan i pannan är inte ett hårband. Det är mitt eget. Köpta ser så himla breda och weird ut. Så nu vet ni det. It's all about being creative. Något som jag känner händer alltför sällan.

Jag vaknade nån gång vid 13 och kände mig sjukt glad. Vart den glädjen kom ifrån har jag ingen aning. Men jag träffade Carro på Campus vid halvfyra för en solning. Vilket satt redigt nice. Och nu tänkte jag sätta mig och skriva CV. Jag står inte ut med att vara cashlös. Studebidraget räcker ju till massor menar jag. Nu går jag in för det här. Jobb ska jag fan i mig ha! Have a nice day, babies.


En gårdagens.


Slänger upp en gårdagens. Just because.
Jeans - Bikbok
Tee - Gina Tricot
Skinnjacka - Vila
Stövlar - Din sko

Och ursäkta att spegeln är skitig. Bildsalens mirror. ;>


Want to be a princess.

Hello ladies and gentlemen. När jag var liten ville jag vara prinsessa. Jag ville vara askungen. Tappa min sko och bli sökt i hela landet och funnen av min prins. Sagor, va. Detta gör folk insane. Really.

Jag var i alla fall och såg på Disney on ice - Princess classics igår kväll. Det var så himla fint. En upplevelse måste jag säga. Jag tog bilder tills minneskort och batteri gav upp. Så jag tänkte ladda batteriet och lägga upp lite bilder. Det var super! Någon annan som sett det eller ska? Worth it.


Ordräknare.

Jag hittade en hemsida där man kan kolla vilka ord som använts mest i bloggen. Och nu får ni väl se. Dock verkar det som att det är senast skrivna inlägg som orden räknas från. Och om inte.. så måste ni hålla med om att jag verkar vara en rätt dyster person? Well, jag är vanligtvis inte sådan.


Agget ska ut.

Jag är så less på alla människor som ger sig in i saker utan att kunna ta konsekvenserna. Som inte kan stå för det de gör. Och som trots motgångar dem fått av det fortsätter vara idioter och se blåögt på saken. Eller dem som egentligen vet att det de gör är så fel. Och försöker få sympati av andra människor och försöker prata om det för att de är så less på att hålla det inom sig för det tär, men lik så förbannat fortsätter på samma vis. Jag undrar bara hur folk inte kan lära sig av sina misstag? Personligen har jag begått många misstag men jag har tagit lärdom av det och försökt att inte hamna på samma spår igen. Och visst är det svårt ibland då allt annat säger emot. Men man har väl en vilja? Och en styrka att kunna stå emot? För trots att det känns som att det kanske inte blir som förra gången så kan det bli värre eller att man i slutändan får en värre konsekvens att ta.

Jag är så less på människor som tror sig vara så bra och som slänger omkring sig ord till andra för att i själva verket må bättre med sig själva. Som gör dåliga saker för att de mår pissigt egentligen.

Och jag är så less på att vara den som är "snäll" och som tar skit hur som helst för att jag kan synas vara en person som man kan köra över. Och visst har jag varit sån. Och visst kanske jag är sån. För jag försöker alltid se det bästa hos folk, även fast de bevisat mig fel många gånger. Men visst finns det gränser också. Och för att tillägga en förändring; min gräns lär bli betydligt mycket mer begränsad än vad den varit. För jag lär av misstag. Och särskilt misstag jag aldrig vill känna på igen. Nu är jag bitter. Och jag kommer vara bitter en lång tid framöver. Vare sig jag vill eller inte. För det är en känsla som inte går över på en vecka. Men min bitterhet i mig själv sårar i alla fall inte andra.


För att.

Jag har absolut ingen lust att blogga. Jag ser att min statistik gått ner. Förlåt för att jag är tråkig. Jag kommer vara ännu tråkigare på ett tag. Jag behöver vara min egen ett tag. Tänkte bara upplysa er.


En liten reminder.

Om några månader fyller jag 18. Om åtta månader för att vara exakt. Och det är så sjukt egentligen. Man är så liten, ung och oerfaren egentligen. Men ändå har man fått känna på största sveket och en hel jävla smärta. Från någon som har betytt och betyder så oerhört mycket. Någon som man delat allt med. Och som man trott ska finnas kvar och uppskatta en. Och jag har nog aldrig känt mig så klyven. Vad händer nu, efteråt?

Så som en liten reminder av just detta tillfälle ska jag tatuera mig. Med fyra ord som ger ett stort budskap. För att påminna mig själv varje dag om att jag är bra, stark och att jag förtjänar det bästa. One of the greatest ska stå på min underarm. Så nu vet ni det. Och om inte någon annan kan uppskatta er, uppskatta er själva.


RSS 2.0